Obavijesti

Kolumne

Komentari 20

Ćirina analiza samo za 24sata: 'Vjerujte mi, bit ćemo odlični'

Dobro je došla ova utakmica protiv Norveške jer je Bilić mogao vidjeti što ne valja i što još mora popraviti, a vremena ima dovoljno. Sada mora stvoriti pravu atmosferu

VIDEO

Utakmica protiv Norveške bila je loša, nismo odigrali dobro. Najvažnije je da to shvaćaju igrači i izbornik Slaven Bilić.

Koliko sam uspio vidjeti, svi su priznali da Hrvatska nije bila na razini koju smo očekivali uoči Europskog prvenstva koje nam je pred vratima. Moraš priznati pogrešku ili da je nešto bilo loše jer samo tako možeš napredovati.

Vjerujem Biliću da je sve dobro detektirao, što ne valja, što još treba popraviti. Vremena ima dovoljno i zato ne sumnjam, a vjerujte Ćiri da ćemo na Euru biti pravi. Tamo ćemo prezentirati igru kakvu od Hrvatske očekuje cijeli svijet, a to onda neće imati veze s izvedbom u Norveškoj.

Sad se momčad treba osvježiti, a za to ima dovoljno vremena, a jedna od ključnih stvari je atmosfera. Bez dobre atmosfere nema ništa, ali i tu se mora paziti jer igrači ipak moraju biti fokusirani na utakmice.

Ovi dečki su veliki prijatelji, mislim da zbog toga neće biti problema. Svi oni vole i Bilića, koji im je jako puno dao, uostalom, kao i oni njemu. Svi znaju da se nakon Europskog prvenstva rastaju i uvjeren sam da će svi učiniti i više od vlastitih mogućnosti da taj rastanak, koji će biti jako emotivan, bude dostojanstven.

Pratim sve što se događa i veliki sam optimist, tu me nije pokolebala ni slabija utakmica protiv Norveške. Dvije su dobre stvari s te utakmice. Stipe Pletikosa nas je spašavao, znači da opet dobro brani, a bez pravoga golmana nema ni velikog rezultata. Druga je stvar ono što govorim već neko vrijeme. Za Dudua mora biti mjesta u prvoj momčadi. Ja bih igrao s dvije špice, a jedan napadač sigurno bi bio Eduardo. Malo je takvih igrača u svijetu danas. On je prava lisica u šesnaestercu, a zna jako dobro i podvaliti loptu. Imamo sjajne igrače, sad je sve na njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera