Obavijesti

Kolumne

Komentari 55

Čudo: Nova ministrica kulture stavila nas na kartu svemira!

Čudo: Nova ministrica kulture stavila nas na kartu svemira!
1

Niko Bulić dao je ostavku. Ubilo ga je u pojam jer je buduća ministrica pokazavši grudi, učinila za hrvatsku promidžbu više nego cijela bulumenta stručnjaka

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. Nakon zalaganja naše nove ministrice kulture, Krapina je proglašena prijestolnicom indoeuropske kulture. 

Zvjezdani nadnevak 14. lipnja 3012. - Rano ujutro -  Ministrica kulture Republike Hrvatske Jelena Mikša stigla je u Poznan kako bi bodrila reprezentaciju Hrvatske u srazu s Italijom. Obišla je kulturne ljepote Poznana te je svečano otkrila svoje grudi. Potom je održala niz bilateralnih susreta s hrvatskim navijačima koji su bili oduševljeni. 

13.00 sati - Ministrica kulture RH Jelena Mikša pokazala je svoje grudi navijačima Irske, koje je u utakmici s Hrvatskom oduševila kulturnom suradnjom. Izvela je performans "Daj nam dojku, da se igramo". Od sreće je jedan od irskih umjetnika, dirnut značenjem performansa, pao na grudi ministrice Jelene Mikše, a slika je obišla svemir. 

14.00 sati Glavni trg u Poznanu eksplodirao je na objave iz UN-a da je hrvatska ministrica kulture imenovana Ambasadoricom jako dobre volje. Na trgu Hrvatima svira poznati slovenski bend Miladojka Youneed. Ministrica kulture RH zapjevala je s bendom i pritom svečano pokazala svoju lijevu dojku. 

15.00 sati -  Počeo je okrugli stol moralista u Hrvatskoj pod nazivom: Zašto nije pokazala samo jednu dojku. Na okruglom stolu sudjeluju dva teoretičara grudilogije. Posjet je slab. Ministra Jelena Mikša kratko je rekla da je lažno moraliziranje ne zanima. Potom je novinarima pokazala obje dojke. 

16.00 sati -  Navijači polako pristižu na stadion. Ministrica Jelena Mikša i njezina zamjenica Viktorija Miša sjede u svečanoj loži gdje su si spile po gemištec. Potom su hrvatskih navijačima otkrile svoje grudi i pozdravili ih mahajući njima. Navijači su potom napuhali balon u obliku dojke s crvenim i bijelim kockicama te zapjevali brojne kulturne pjesme o ljepoti ženskih dojki. 

17.00 sati - Talijanski navijači također su pozdravili hrvatsku ministricu i njezinu zamjenicu te su se opijeni hrvatskom kulturom željeli približiti našim dužnosnicama. No, spriječili su jake policijske snage. Ministrica i njezina zamjenica i njih su pozdravili svojim predivnim dojkama.

17.30 sati - Predsjednik Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić pustio je brkove i dao ostavku. Neslužbeno doznajemo da je Bulić razočaran svojim radom za hrvatski turizam. Ubilo ga je u pojam jer je ministrica Mikša jednim potezom, pokazavši svemiru svoje grudi, učinila za hrvatsku promidžbu više nego cijela bulumenta takozvanih stručnjaka. Hrvatska, zemlja lijepih grudi i ludih ljudi, novi je slogan turističke zajednice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume