Obavijesti

Kolumne

Komentari 25

Drama u RH: Berači kestenja čuvaju kuću Josipa Perkovića

Drama u RH: Berači kestenja čuvaju kuću Josipa Perkovića
1

Nakon što je hrvatski premijer pobijedio EU, spontano su se okupili pripadnici političke neelite oko kuće osumnjičenika. Organizirali su predivnu kestenijadu

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 26. kolovoza - Čudo u Zagrebu! Gradonačelnik Bandić otkrio je da su zaposlenici Holdinga koristili gradske automobile za osobne potrebe, što je u Hrvatskoj inače rijetkost. Vozili su ih bez ikakvih odgovornosti, davali svojim obiteljima, vozili se izvan radnog vremena, bez ikakve evidencije. Ovo vrijedno otkriće promijenit će svijet znanosti.
- Moj svijet se ruši. Zamislite, sad ću morati uzeti kredit da bih imao auto kojim bih se vozio. Ne samo to, nego ću iz svog džepa morati tankati gorivo - rekao je jedan od 540 milijuna zaposlenih u Holdingu koji se vozik'o na račun drugih.  

Zvjezdani nadnevak  27. kolovoza - Poznati Hrvatski stručnjak Ivo Čović, nekad čelnik Holdinga, ostao je bez posla. Ali je ubrzo našao drugi te će buduću tvrtku izvesti iz dubioza i odvesti je u neslućene gospodarske visine. Nova je to besplatna aplikacija slična Monopolyju. Ivo Čović, zvani Deep Minus, kratko je rekao: Ako sam napravio minus u Holdingu, i ako napravim dobar minus u novoj tvrtki, svi će biti na dobitku, jer poznato je da minus i minus daju plus. 

Zvjezdani nadnevak  28. kolovoza - Hrvatski premijer Zoran Milanović u bespoštednoj diplomatskoj borbi uzvratio je udarac mrskim HDZ-ovcima, mučki prikrivenim u institucijama Europske unije i Europske komisije. Koliko su HDZ-ovci perfidni govori i činjenica da uopće ne govore hrvatski jezik, nisu čak ni članovi HDZ-a.
- U svojoj nemoći i bijesu EU je prijetila raznim sankcijama, ali je razborito vodstvo Hrvatske, na čelu sa Zoranom Milanovićem zadalo strašan udarac diplomatskom neprijatelju. O snazi premijera Milanovića, zvanog Sun Tzu, govori i podatak da je namjerno popustio zahtjevima EU-a kako bi ih porazio - stoji u priopćenju iz Glavnom diplomatskog stožera Hrvatske vlade.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak  28. kolovoza - Čim je premijer obavijestio javnost da je izborio pobjedu popuštanjem, dio branitelja lika i djela Josipa Perkovića najavio je oštre prosvjede.
- Nećemo dopustiti da izručimo naše junake stranim sudovima - kaže Stjepan Mesić, kojeg smo zatekli kraj kuće Josipa Perkovića. Na pitanje što radi ondje, ovaj profesionalni sisavac državne dojke rekao je: Skupljam kestenje. Ne misli da Perković svoju nevinosti trebao dokazati u Njemačkoj, Stjepan je rekao da je su to podvale izdajnika Hrvatske te da će braniti čast i ugled domovine ako treba i kestenijadom, samo da mu ne ukinu besmislene privilegije. 

Zvjezdani nadnevak 29. kolovoza - Drug Josip Broz ukazao se hrvatskom narodu skroz,  nezaposlenoj većini, nacionalnim i seksualnim manjima, fotografima, fotoaparatima, kamerama, svima,  osim Milanu Bandiću, zagrebačkom gradonačelniku. 
- Velite Stari je bil na Bundeku? Jezuš Marija, kak ga ja nisam videl? Ja ga furt nisam videl, ne. Ne znam kak se Stari svima ukazal sem meni. Pa kaj, nisam ponorel. Da se fakat ukazal i ja bih ga videl - rekao je Bandić zvani "I Don't See Dead People" ili na hrvatskom Peto Čulo. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu