Obavijesti

Kolumne

Komentari 19

Hrvatima se crijeva zalijepila za kičmu od stezanja remenja

Hrvatima se crijeva zalijepila za kičmu od stezanja remenja
1

Vlada je snizila cijene goriva, plina, vode i ostalih komunalija te je tako građanima omogućila da vrate nadu u bolji život. Nakon dvije sekunde vratili su stare cijene...

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 28. ožujka - Menadžeri tvrtki kojima prijeti stečaj prosvjedovali su pred zgradom Vlade na Markovu trgu. Nosili su transparente izvješene na luksuzne automobile.
- Tražimo od Vlade da nas zaštiti od radnika. Kakvo je to vrijeme došlo da pred gladne radnike više ne smijemo doći s obilne večere u našim novim limuzinama -  prosvjedovali su menadžeri.

Zvjezdani nadnevak 29. ožujka - Privatni istražitelji koje su unajmili menadžeri tvrtki pred stečajem otkrili su misterij oglodanih novih  Audija A6 koji su bili parkirani ispred uprava tvrtki kojima prijeti stečaj. Ostala su samo podvozja od nekad vrijednih vozila.
-. Radnici su poskidali sve što se moglo skinuti, kotače, branike, brave, žmigavce, naplatke i pojeli ih Gume, pošto su mekše, davali su svojoj djeci - rekao je privatni istražitelj zgrožen tim urbicidom.

Zvjezdani nadnevak 30. ožujka  - Ina je probila psihološku granicu cijena goriva koja je dosezala do Mjeseca. Sva su goriva poskupjela u prosjeku po 240.000 rupija.
- Ovo je znanstveni projekt u suradnji s Vladom RH i odsjekom za psihologiju privatnog sveučilišta. Cilj nam je utvrditi koliko Hrvati mogu podnijeti pritisak cijena životnih troškova. Mislimo da će cijene dosegnuti do Saturna prije no Hrvati dignu glas - priopćili su iz Ine i time izrazili zadovoljstvo jer će više zaraditi. Vlada je također zadovoljna.

Zvjezdani nadnevak  31. ožujka - Ured Predsjednika RH priopćio je da su otkrili  zavjernike koji su ugrozili imidž Predsjedniku. Naime, dobro organizirana skupina Hrvata prerušila se u tune te su čekali da ih Predsjednik nahrani. Predsjednik je, ništa ne sumnjajući, lopatom zagrabio srdele te ih bacio u more, misleći da hrani tune namijenjene japanskom tržištu. No srdelu su pojeli prerušeni Hrvati pa su tune ostale gladne.
- Predsjednik izražava duboku zabrinutost za zdravlje tih ljudi, jer organizam Hrvata nije prilagođen srdeli kao hrani  - priopćio je ured Predsjednika.

Zvjezdani nadnevak 1. travnja - Vlada je snizila cijene goriva, plina, vode i ostalih komunalija i time omogućila građanima da vrate nadu u bolji život. Nakon dvije sekunde vratili su stare cijene. Aprilili, kako je naslov Vladinih mjera, objavili su u kratkom filmu kojeg su objavili na YouTubeu. Iz Vlade su priopćili da je bitno da građani razumiju što Vlada radi jer će sljedećih 3000 godina biti vrijeme stezanja remenja. Od stezanja remenja Hrvatima su se  crijeva zalijepila za kičmu već odavno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume