Obavijesti

Kolumne

Komentari 307

Ima li veza šanse za uspjeh ako se mjeri u centimetrima?

Ima li veza šanse za uspjeh ako se mjeri u centimetrima?
2

Martina Kocijan ima 32 godine i iskreno vjeruje da na internetu može upoznati onog pravog za sebe. Pratite sve njezine doživljaje u novoj kolumni "Ljubavna srijeda"

VIDEO

Martina Kocijan je kolumnistica koja će svake srijede pisati o svojoj potrazi za ljubavi na internetu. Njezina iskustva i dogodovštine pratite u kolumni Ljubavna srijeda.

U zadnjih sam par dana bila sva nekakva vesela i 'pralo' me da ću se uskoro baš onako ugodno iznenaditi u frajerima. Zato sam se posebno razveselila kad su mi se redom javili gospoda Tintilinić_79, HOBIT-123 i Mali_ali_pravi.

Od toga da su bili visokoobrazovani, radili zanimljiv posao (ono, ne u porno industriji), prekinuli s curama pred više od godinu dana (emotivno stabilni jel?) pa do toga da su voljeli plesati, imali (samo) muške prijatelje (hvala Bogu), u online komunikaciji pokazivali veselje (ako je za vjerovati smajlijima) i bili onako - pozitivni. 

Svi su u profilu napisali i ove važne stavke:

1. Nadam se da ću započeti dugogodišnju vezu (a to želim i ja, tako je).

2. Za 5 godina vidim se sretnim sa jednom posebnom ženom (eee to te pitam!).

3. Normalna sam osoba i tražim ljubav (hm, jel dobro ili sumnjivo da frajer sam sebe opiše s normalan?).

4. Volim svoj posao (podosta provjerena činjenica je da ako muškarac NIJE sretan s onime što radi, nema šanse da ga usreći žensko. Ijedno. Pa čak ni seksom. Za prostitutke ne znam. 

Sviđalo mi se i kako izgledaju na fotkama, a sad ako bih baš htjela biti cjepidlaka, onda bih se prije odlučila spanđati sa jednim tamnijim umjesto plavokosim. Zašto? Ubijte me ako znam. I ovako su nekako, jedan po jedan, chatali sa mnom...

"Velika mi je želja upoznati jednu dragu srdačnu ženu, s kojom bih mogao dijeliti i dobro i loše i graditi dobre stvari prema budućnosti! Volim se smijati, baš sam onako veseljak po prirodi, volim biti u društvu,  a opet puno sa dragom osobom. Situiran sam i radim puno, ali uvijek nađem vremena za djevojku i puno puta se jako potrudim oko nje i romantika i sve joj dam (ee, a što joj točno daš?) Ništa mi nije teško za moju ljubav! ...A ti? Kakav posao radiš, što si želiš u životu i čime se baviš sve u slobodno vrijeme? Piši mi, rado bih da se malo bolje upoznamo i ako si za, popijemo kavu u gradu?"

Naravno, nisu napisali identične rečenice i rekli ih na ovako srcedrapajući način, ali moj je ženski mozak sve to nekako spetljao i zarolao pa sam između stotina razmijenjenih poruka doslovce zapamtila: Upoznati...dijeliti...graditi.... budućnost...draga...romantika...ljubav! 

I onda me, nakon 3 dana pomahnitalog chatanja, pogodilo kao iz vedra neba! Pa ja ih uopće nisam pitala koliko imaju centimetara??!!!....u visinu naravno. A što ste vi pomislili?

Puuuno prerano moj je mozak počeo brijati o idiličnim situacijama iz starih filmova (prokleto non-stop buljenje u TV tijekom odrastanja). Puuuno prerano počela sam misliti ma to je to, jedan od tih će biti moj, jednom od tih ću biti PRAVA i zbogom chatu, zbogom seks manijaci, zbogom samačkom životu (od 2 mjeseca....), zbogom što-da-radim-u-subotu-navečer-a-kakti-trebala-bih-ići-van-u-p-m....

I onda je uslijedila...

Zbilja/realnost iliti šok broj 1... Tintilinić_79 je super dečko sa cca.173 centimetra!

Evo ti kad si blesava šok broj 2... HOBIT-123 bio je divan, divan čovjek sa oko 174 centimetra. Šmrc.

I šok ili bolje rečeno povratak u sadašnjost broj 3... Mali_ali_pravi imao je tek 170 centimetra...

"Maaaaa jooooooj kako si smiješna, pa nama to UOPĆE i NIMALO ne smeta kaj si ti 177 cm + našuršurena kosa kažeš? I dobro, pa možeš ne nostiti pete dok si s nama? Ne bi to nama smetalo, nimalo. Pa ako tebi ne smeta, daj idemo na tu kavu, što kažeš?"

Ako i zvuči kao trio rega-rega, naglašavam da nismo imali grupni chat i svatko od njih slično mi je napisao u posve zasebnoj online kućici, na posve svoj i nimalo copy-paste način. Što da radim, što da činim, kako postupiti, kako se ponijeti, koji je pravi odgovor, ima li pravog odgovora, reći im sorrry-te dečki, popiti kavu s njima ili ih pozdraviti aaaaaa? Nisam nimalo živčanila. 

Glavom mi je prolazilo samo jedno te isto pitanje...je li veličina, ovoga visina doista važna? I dok sam ko Nick Praskaton kombinirala mogućnosti, primjerice smanjivanje (moje) glave operacijom ili doživotno grbljenje  palo mi je na pamet i da su Slavica i Bernie Ecclestone bili savršeno sretni u svojim visinama, i kaj sad, danas su skroz i posve sretni - rastavljeni! Hm, jel to onda ipak imalo veze sa veličinom?

Pitate li se što sam na kraju iskombinirala, reći ću vam iskreno da sam im svima poželjela puno sreće i puno niže cure, a oni meni jednog dobrog diva. Pa eto, ako tko vidi kakvog Regoča, molim javite podatke redakciji. 

Zapamtiti za ubuduće...ako se frajeri nazovu Tintilinić, Hobit i Mali, neka ti odmah bude sumnjivo. Barem mrvicu ;)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 307
VIDEO

Klauški o pregovorima s DP-om: Tko će izdržati još četiri godine? Najbolje da sudac odsvira kraj
NERVOZNI PLENKOVIĆ

Klauški o pregovorima s DP-om: Tko će izdržati još četiri godine? Najbolje da sudac odsvira kraj

Plus+ NOVI EXPRESS Glasači su, međutim, rekli svoje. Uvalili su ga u novi mandat za koji se on sad bori u pregovorima s Domovinskim pokretom

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin