Obavijesti

Kolumne

Komentari 0

Kako riješiti slučaj ako jedini svjedoci drže jezik za zubima?

Kako riješiti slučaj ako jedini svjedoci drže jezik za zubima?
1

Ovaj napet, emotivan psihološki triler pun je iznenađenja i čitatelju daje osjećaj kao da gleda film.

VIDEO

Upravo to je problem u kojem se nalaze inspektori Madrida koji se bore protiv zločina nad djecom, Sara Campos i Santiago Bain. Njihova uloga je, u suradnji s lokalnom policijom malenog mjesta Monteperdid, pronaći počinitelja otmice dviju djevojčica. Mogu li uspjeti ako je cilj mještana da se što manje sazna?

Zločin se događa na najhladnijem djelu inače sunčane Španjolske. Na očigled nevino mjesto Monteperdid, na Pirinejskom gorju, postaje najsumnjivije mjesto dvaju detektiva iz Madrida. Jedanaestogodišnje djevojčice Ana i Lucia u povratku iz škole nestaju bez traga. Mukotrpna istraga ne dovodi lokalnu policiju do njihovog pronalaska te slučaj ostaje zaboravljen i neriješen. Međutim, pet godina nakon njihova nestanka, u strašnoj automobilskoj nesreći pronalazi se Ana. Izbezumljena i iscrpljena, nije u mogućnosti dati ikakve izvještaje. Slučaj se ponovno otvara te u pomoć uskaču Sara Campos i Santiago Bain.

Ovi vrhunski inspektori iz Madrida, šalju se u Monteperdid ne bi li uz pomoć lokalne policije riješili slučaj i spasili drugu nestalu djevojčicu, Luciu. Osim rješavanja slučaja, mlada inspektorica Sara dolazi u sukob s osobnim emocijama, ali ne predaje se. Mještani kolektivno šute te se time slučaj dodatno otežava. Traumatizirana Ana nije u mogućnosti izjasniti što se dogodilo te muškarac koji je poginuo u automobilskoj nesreći kada je ona pronađena, ostaje nepoznat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U vrtlogu šutnje i Tajnosti inspektori ostaju bez puno izbora. Što će učiniti? Ovaj napet, emotivan psihološki triler pun je iznenađenja i čitatelju daje osjećaj kao da gleda film. Slikoviti i detaljni opisi krajolika odaju ljepote španjolske prirode, a jasne rečenice Agustína Martíneza čitatelja zavežu za stolac, sve do posljednje riječi. Ne propustite triler koji ćete obožavati.

 


Osim na BlogBusteru, Đurđicu pratite i na Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang