Obavijesti

Kolumne

Kćeri nisam izvela na pravi put, u očima im vidim tugu...

Imam dvije dobre školovane kćeri koje su jako vezane za nas. Tridesete su im na pragu, a nikako da krenu u život. Hoće li one pronaći ljubav i imati djecu?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine,  

imam dvije dobre školovane kćeri koje su jako vezane za nas. Tridesete su im na pragu, a nikako da krenu u život. Starija je odbacila sve prilike i već je dugo sama, a u očima joj vidim tugu i beznađe. I mlađoj je veza poljuljana iako smo joj dosta pomogli. Ipak, najviše sebe krivim jer mislim da ih kao majka nisam usmjerila na pravi put. I muž mi je pod velikim stresom, a zbog posla i obaveza zapustila sam odgoj svoje djece. Hoće li one pronaći ljubav i imati djecu? Molim vas da pogledate je li na njih možda bačen kakav urok.  
šifra: kud plovi ovaj broj

Odgovor:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Draga gospođo, nema tu nikakvih uroka, no netko vas je obmanuo i to vam dobro naplatio. Vidim da je starija kći kreativna, energična, otvorena, pozitivna, duhovita i ambiciozna. No prethodne su joj veze bile vrlo slabe, a ona previše izbirljiva. Trebala bi pristati i na poneki kompromis ako misli pronaći ozbiljnog muškarca. Komplicirana je kad su muškarci u pitanju, no krajem godine joj vidim stabilnog, nadarenog i komunikativnog muškarca. Krenut će joj nabolje, veza će potrajati, a vidim i brak. 

Zdravlje joj je dobro. Mlađa je često ljuta, popustljiva i direktna. Iako je bila u vezama, ne voli obaveze. Nezgodna je jer se brzo svega zasiti. U idućim mjesecima je čeka putovanje na kojem će upoznati jednog momka, no ni to neće potrajati. Ipak i nju očekuje brak, no ne tako brzo. Mnogi misle da su vam kćeri prepotentne i uobražene, no to je samo prvi dojam. Za nekoliko godina vidim objema uspjeh. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu