Obavijesti

Kolumne

Komentari 18

Milan Bandić: Ako nemate za kruh, jedite sjedalice i tribine

Milan Bandić: Ako nemate za kruh, jedite sjedalice i tribine
1

U Gradu Zagrebu ne znamo što s novcem. Zato ćemo graditi nacionalni stadion koji će propast nakon par godina. Kakav referendum o stadionu? Nemamo novca za to

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 20. rujna - Hrvatski ministar pravosuđa Orsat Miljenić dao je jasan stav oko izručenja Josipa Perkovića Njemačkoj.
- Ne razmišljam o tom problemu, a pogotovo ne nedjeljom, ponedjeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom, petkom pa ni subotom - rekao je Miljenić. Nije rekao o čemu razmišlja te razmišlja li uopće ili samo radi što mu se kaže. 

Zvjezdani nadnevak 20. rujna  - Ministarstvo gospodarstva sprema se za sankcije Europske unije, koje će uvesti Hrvatskoj, svojoj članici. Naručili su 40 tona pileće paštete da narod ima šta pojest kad glad zakuca na vrata.
- Ne znam tko je naručio pileće paštete u mom ministarstvu, ja se time ne bavim. Ja se bavim jetrenim i čajnim paštetama - rekao je ministar Vrdoljak, još jedan ministar Milanovićeve vlade koji ne razmišlja. 

Zvjezdani nadnevak 21. rujna - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić riješio je pitanje gladi u Zagrebu. Sagradit će nacionalni nogometni stadion.
- Ako nemate kolača, jedite stadion - tartan stazu, travu ostavite djeci i starcima, jer oni ne mogu žvakati sjedalice. To bi trebali ovi mlađi. Oni neka jedu i reflektore - složio je jelovnik Milan Bandić. Rekao je da je Zagreb pun novaca, da ne zna što s njima. Na pitanje zašto ta odluka ne ide na referendum, kao što je slično bilo u Švicarskoj prije 1000 godina, Bandić je rekao: Nemam novca za referendum!

Zvjezdani nadnevak 23. rujna -  UUBDR ogorčena je mogućnošću izručenja Njemačkoj njihova člana Josipa P.
- Mi smo se borili da biste se vi borili - stoji u priopćenju. Da nas nije bilo, ni hrvatski se vojnici ne bi se mogli boriti. Zamislite što bi bilo da smo mi spriječili formiranje gardijskih brigada? To bi bio kaos - rekli su iz Udruge udbaških boraca Domovinskog rata, dodajući  da su oni gradili temelje suvremene RH po Njemačkoj i drugim bojištima od 1945. do 1991.

Zvjezdani nadnevak 23. rujna - HEP neće poskupjeti struju. Zato su građani na obračunu za mjesečne rate dobili samo 10 kuna veće račune.
- Moramo kupiti neke aute, nije to ništa. Svaki treći zaposlenik HEP-a ima auto, a nama je cilj da ga ima svaki drugi - priopćili su iz HEP-a, dodajući da će time uštedjeti. K'o i Vlada na pametnim telefonima. 

Zvjezdani nadnevak 24. sata - Nakon tisuću godina premijer Zoran Milanović još čita Izvješće o stanju nacije. Premijer govori Hrvatima da oni dobro žive, ali to još nisu osjetili, niti vide.
- Jel' vi vjerujete svojim očima ili meni -  pita premijer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni