Obavijesti

Kolumne

Komentari 30

Milanović izvukao Mirelu Holy: Ona će nas sve izreciklirati!

Milanović izvukao Mirelu Holy: Ona će nas sve izreciklirati!
1

Doktor Tihomir Jakovina otkriva zašto je propao posao s poljoprivrednom apotekom: Izliječio sam sve nasade u Hrvatskoj pa više potražnje za lijekovima nije bilo

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada

Zvjezdani nadnevak 6. prosinca - Čudo neviđeno. U prosincu je pao snijeg i paralizirao veći dio Hrvatske iako je bio najavljen tjedan dana ranije. Vlakovi su stali, autoceste bile su zametene, nitko ništa nije čistio. I ove godine, tradicionalno, zimskim službama snijeg je bio takav da ga ni najstariji stanovnici ne pamte. Na koncu je snijeg očistio Milan Bandić koji ga je pojeo (od čega je stekao loš glas jer snijeg nije dobar za grlo) te jaka južina.

Većina Hrvata dobro je prošla jer je poslušala stari savjet Željka Keruma da ne izlaze nigdje kad snijeg padne. Pogotovu zimi.

Zvjezdani nadnevak 7. prosinca - Građani Zagreba u plaćenom su oglasu pozvali gradonačelnika Milana Bandića da uštedi novac prireznih obveznika i da si kupi skupog terenca, poput onog kakvog je željela ravnateljica NP Plitvička jezera. 

- Jeftinije je da se on vozika u dobrom autu po zasnježenim cestama, nego da ga prati ralica i da momentalno čisti kud god krene. Skuplja je ralica i čišćenje nego terenac - stoji u javnom proglasu građana.

Gradonačelnik Bandić nije komentirao taj zahtjev nego je zamezio kilo i po snijega ispod peke i zalio s litrom vode. Pritom se naduo 'ko žabac'.

- Daj mi još po kile u papir,  al' da nije mastan - rekao je radniku zimske službe i tako očistio po Zagreba.

Zvjezdani nadnevak 10. prosinca -  Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina ekskluzivno je otkrio kako mu je posao s poljoprivrednom apotekom propao. 

- Izliječio sam sve usjeve i nasade u Hrvatskoj od krumpirove zlatice pa do ostalih beštija. Selo je preporođeno, bolesti usjeva više nema, njive rađaju k'o lude,  pa seljaci nisu kupovali lijekove jer im ne trebaju. Tako sam ti ja ostao bez posla. Ostao sam dužan i za vodu ali eto, nisu mi legli na plaću, ne zato što sam član uprave u tim vodama, nego jer sam teži slučaj, socijalni naravno, nisam mislio da sam teži slučaj - priznao je iskreni Jakovina zvani Tiho Apoteka. Zoran Milanović rekao je da nije kriv Jakovina. 

- Krivo je more - rekao je premijer.

Zvjezdani nadnevak 11. prosinca - Zdravstveno stanje zastupnika Hrvatske udarničke radničke kapitalističke partije SDP-a Nenada Stazića je stabilno, priopćio je liječnički konzilij Bolnice Sveti Duh Sa Sjekirom. Stazić, indijanskog imena Alija Sirotanović, ondje je dospio nakon što je dobio kilu jer je radio u Saboru do kasno u noć. Inače ta stranka ima problema s radom u Saboru - od prepona pa do kile.

- Propuklo me odjednom i obnevidio sam od bola. Hvala svim liječnicima koji su mi pomogli. Uvijek ću se žrtvovati za Hrvatsku - rekao je Sirotanović koji je nakon toga otišao zahvaliti Manituu tako što se nezasluženo obžedro na račun sirotinje. K'o i svi oni u Saboru. 

Zvjezdani nadnevak 12. prosinca - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko odlučno je u intervjuu za 24express stao iza ideje da se i njemu, kao i svim dužnosnicima smanji plaća. 

- Ja sam za to da se i nama režu plaće, da bismo pokazali solidarnost s društvom. Zalažem se da nam plaće smanje i 50 posto ako treba. Neka nam ih povećaju  700 posto, lako ćemo se mi odreći 50 posto te plaće - rekao je Leko, koji je zbog svoje dobre duše i solidarnosti u Hrvata znan i kao Lech Walesa. 

Zvjezdani nadnevak 13. prosinca - Čelnik Kikiriki koalicije i prodavač košpica, kikirija, sjemenki, kokica,  Zoran Milanović predstavio je plan izlaska iz krize: 

- Kikiriki, košpice, kokice, maroni, vrući, vreli, medom poliveni, onana, bonana, kod Milanović Zorana. 

Hrvati su program dočekali spremni jer godinama nemaju za tikve, bundeve, pipuna (dinje) nego suše njihove sjemenke i prže ih. Ako se dokopaju šta kukuruza, obitelji se omaste kokicama za blagdane, posebice popularne su kokice z mlincima.

Nakon što je RH dobila kreditni rejting smeće - premijer je iz triju nadzornih odbora izvukao Mirelu Holy.

- Ona će nas reciklirati - rekao je premijer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera