Obavijesti

Kolumne

Moja ga je ljubomora otjerala, a ja ne mogu dalje bez njega

Živjela sam u izvanbračnoj vezi 18 godina. Bili smo jako sretni i neizmjerno se voljeli, a moja ljubomora ga je otjerala. Ne mogu bez njega, hoće li se vratiti?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

jako sam nesretna. Živjela sam u izvanbračnoj vezi 18 godina. Bili smo jako sretni i neizmjerno se voljeli. Budući da imam bolesno srce, puno mi je pomagao u kući. Dobar je i karakteran čovjek. Nedavno je blizu nas došla živjeti sestra njegova prijatelja. Pomagali smo joj, no ona je njega stalno zvala da joj pomaže oko popravaka kuće zbog čega smo se on i ja posvađali. Ljubomorno sam mu rekla da ode iz moje kuće ako nastavi ići kod nje. On je otišao jer mu je dosta bilo moje ljubomore. Kleo se na mrtvu kćer da nema ništa s njom, ali da se ne želi vratiti meni. Još ga volim i plačem za njim, ali on je tvrdoglav i ne želi se vratiti. Što će biti? 
šifra: ljubavi, vrati se

Odgovor:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gospođo, bili ste previše egoistični, jako ljubomorni i posesivni, a imali ste dobrog muža i stabilan brak. Stalno ste ga provjeravali, ispitivali te bili jako naporni i nezgodni prema njemu. Za njega je to bio prevelik pritisak, nije više htio dokazivati svoju ljubav te je otišao. Iako se trenutačno ne namjerava vratiti, vidim nadu i šansu, no trebate iskreno promijeniti stav i ponašanje. Strpite se još malo, a onda ćete se naći na kavi i sve se dogovoriti. Ako on shvati da ste se promijenili, moguće je da će se vratiti. No vidim da ćete i poslije opet nastaviti po starom, stoga se pokušajte kontrolirati te ne biti toliko posesivni i ljubomorni. Obratite pozornost na srčanu aritmiju i tlak. Više se šetajte i opuštajte. Krajem lipnja očekuje vas napredak na svim poljima. Promijenite se. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang