Obavijesti

Kolumne

Komentari 275

Muškarac je 'vezan' za majku? 5 super ideja kako ga otkačiti

Muškarac je 'vezan' za majku? 5 super  ideja kako ga otkačiti
2

Svidio mi se na prvu, pisao je toliko pristojno, fino, milo i srčano, ali mogu li "prožvakati" njegov 35-godišnji-pupčanom-vrpcom-povezani odnos s majkom?!

VIDEO

Martina Kocijan je kolumnistica koja će svake srijede pisati o svojoj potrazi za ljubavi na internetu. Njezina iskustva i dogodovštine pratite u kolumni Ljubavna srijeda.

Svidio mi se na prvu. MOMAK_DOBROG_SRCA_77 pisao je toliko pristojno, fino, milo, srčano, veselo, miroljubivo i uglađeno, da sam već pomislila kako je sletio s oblaka na Zemlju...samo za mene. Činio se kao mali anđelak, koji još samo treba dobiti krila i povesti me sa sobom, da zajedno letimo i poletimo. No, već u samim počecima komunikacije, počeo je spominjati Majku...

"Moja majka je baš htjela da završim pravo, pa sam si dao truda i gurao šest godina. Nije mi baš išlo jer sam više tip za računala, ali htio sam za nju, kužiš me zar ne? Školovala me, žrtvovala se, nije to lako danas, a živimo skupa, aha. Imao sam cura kojima se to nije sviđalo, ali nisam mogao samo tako otići od doma. A i kuda bih, kužiš zar ne? Sad gradim potkrovlje, mama je ispod, ali ništa ona nama ne smeta, skuha i očisti. Njoj ti je to jako bitno da je sve jako čisto jer nikako ne voli mrvice, tako da ne bi imala brige. Velike odluke donosim s njome, ali nije da se čujemo više od dva puta dnevno, kako koji dan. Osjećam da me baš kužiš i jako bih te volio upoznati, ako si za! Inače stvarno nisam kompliciran i želim si jednu milu ženicu, baš kao i ti čovjeka kužiš me...zar ne?" - raspisao se.

Kužim li ja ovog frajera? Kužim, ne kužim, kužim, ne kužim... Ima li tko tratinčicu da joj počupam latice i doznam točan odgovor? Možda ga ipak ne kužim, ali onda to znači da kužim da ga ne kužim i to nikako nije dobro, zar ne? Huh, mislim da ni Mirko Miočić ne bi ovo (s)kužio. 

No, Momak s dobrim srcem je znao što hoće i trudio se još više pojasniti da apsolutno i nikako njegova Majka ne bi imala dodirnih točaka sa mnom, odnosno ja s njom. Osim ako bih se jednog dana udala za njega. Onda bi se dodirne točke dodirnule jelte i možda ispremiješale. I nije da je njegova majka ikad nazivala njegove cure i prijetila im (!) jer su sina počele pozivati na more i na izlete mrvicu previše...nikako.

I tako sam zaključila da je dobro-srce super dečko, podosta pametan, obrazovan (završio informatiku, pravo ipak ne ah), sladak, dobar ko kruh i pažljiv, ali mogu li "prožvakati" njegov 35-godišnji-pupčanom-vrpcom-povezani odnos s majkom, pitala sam se nekoliko dana. I tada mi je palo na pamet... Zašto mu ne bih dala pet brzih i provjereno dobrih ideja, kako da se barem malo otkači od majke (ili ona od njega)? Možda upali!

1. Uplati majci wellness vikend, tjedan ili mjesec u 150 km udaljenim termama

Sigurno će biti oduševljena, a ti za to vrijeme možeš zamrviti cijeli stan i počistiti ga barem tri puta dok se ona vrati. Možda i mene pozoveš da jedemo čips na kauču?

2. Ispremiješaj joj kontakte, tako da ne može naći tvoj broj...

Naravno da se neće ljutiti što te nije čula nijednom u tih mjesec dana, a i što bi se ionako novoga moglo dogoditi osim da se zaljubiš i poželiš odseliti? Neće se ona ljutiti, sigurna sam, ništ se ti ne brini...

3. Kupi (joj) novi kauč iz snova i baci stari s cvjetićima

Sniženje kaučeva ne događa se svaki dan i zato mislim da bi trebao zgrabiti najnoviju akciju, kupiti totalno novi kauč s umjetnom kožom crne boje i organizirati da se stari s cvjetićima i tabureima, što prije reciklira. Znaš da je danas važno biti eko osviješten, zar ne?! Pitaš me što s tabureićima? Ma, pokloni i njih, mami će sigurno biti drago.

4. Udomi jednog slatkog psića

Ne brini za savršeno uglancane tepisone, današnji peseki ionako brzo nauče gdje smiju piškiti i kakiti. A Bože moj, ako koji put zastrani i ostavi "mrvice", nije da mama ne može počistit, brzo će ona to. Sigurna sam da će biti turbo oduševljena s novim četveronožnim članom obitelji. 

5. Reci joj da se ženiš za mjesec dana!

Ne, naravno da se neće šokirati. Vidjet ćeš kako će pokazati razumijevanje i početi već sutra čistiti, jer je svadba za samo 29,5 dana. Naravno, reći ćeš joj kroz tri tjedna da si se samo šalio i htio vidjeti njenu reakciju, koja će sigurno biti skroz cool i pozitivna. I sigurno da te neće izbaciti iz stana nakon toga. Nikada.

Pitate se je li upalilo, odgovor je ne. MOMAK_DOBROG_SRCA_77 rekao mi je da sam mu jaaaako duhovita i simpatična i slatka i hehehe, ali da on nije takav da bi svoju majku zezao i priređivao joj neslane šale. Ipak ima 35 godina i ne može biti neozbiljan pa da se igra s mamom! Ali itekako bi se igrao sa mnom, ako sam i ja za igru, naravno. Od tada je prošlo 29,5 dana i još nisam odlučila... Što vi mislite, isplati li se igrati u troje?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom