Obavijesti

Kolumne

Njegova majka bavi se crnom magijom i zato me on ne želi

Zanima me budućnost s muškarcem s kojim trenutačno nije sjajna situacija. Hoću li uskoro postati majka i hoće li veza opstati? Bojim se crne magije njegove majke

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

imam 33 godine i nalazim se u začaranom krugu. Zanima me budućnost s muškarcem s kojim trenutačno nije sjajna situacija. Hoću li uskoro postati majka i hoće li veza opstati? Bojim se crne magije njegove majke. Hvala. 

šifra: sama 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odgovor:

Konfuzni ste, puni predrasuda i na sve gledate crno, a nije tako. Srećom, komunikativni ste i inteligentni. Imali ste veze koje su loše završile. Sadašnja veza je stabilna, partner je prilično pozitivan. Bio je sputavan u mnogim situacijama u prošlosti pa je sada pomalo nesiguran i u većini slučajeva nema svoje ja. 

Ni sam ne zna što osjeća prema vama jer malo bi bio s vama u braku, a malo ne bi. Vidim da voli biti bez obveza, ne voli brzo odlučivati pa stoga ne vidim s njegove strane skori brak. Njemu ovako odgovara pa morate otvoreno s njim porazgovarati te utvrditi što i kako dalje jer ne možete više čekati. Objasnite mu da želite dijete i da želite živjeti s njim. 

Jedino ćete razgovorom doći do spoznaje želi li on vas ili ne. Vidim da će se teško odlučiti, ali pokušajte jer dugo ste zajedno i trebate znati na čemu ste. Bez obzira na njega, vidim vam dobar život i dijete, ali trebate poraditi na tome i riješiti to s njim čim prije. Na crnu magiju zaboravite, nema tu ničega. Sretno. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang