Obavijesti

Kolumne

Ok, prestanite: O parovima sa zajedničkim Facebook profilima

Ok, prestanite: O parovima sa zajedničkim Facebook profilima
1

Na Fejsu možemo raditi razne pogrešne stvari, kao npr. Željka Markić kad je za cover photo postavila Van Goghovu sliku ne znajući da je on bio gay jer je taj dan markirala likovni.

VIDEO

No, ipak ima nešto gore od toga, čak i gore od Fejsbuk profila kućnih ljubimaca, a to su parovi sa zajedničkim profilom npr. Ivana Marko Perić (isprike vlasnicima profila Ivana Marko Perić u slučaju da stvarno postoje).

Već su dovoljno naporne one žene koje inzistiraju da njihov muž/dečko ima profilnu sliku na kojoj je i ona. Tako valjda dokazuje svijetu da je on njen što mi je u neku ruku i jasno jer realno, žene su jadne, žene su pičke (pička kao karakterna osobina) i žele muškarca vezati svakom silom pa čak i zajedničkom slikom na njegovom profilu. Svi znamo da je u novije vrijeme brak općepriznato sredstvo potvrđivanja neželjene trudnoće, ali zajednički Fejs profil - Ivana Marko Perić - je sredstvo potvrđivanja čega?

Toga da taj romantični par nema nikakvih tajni? Prijateljicu mi je dečko prisilio da imaju zajednički profil. Na njen profil je dodao svoje ime i izbrisao sve slike unazad jedno sedam godina koje nemaju veze s njime jer - logično - to je sad i njegov profil i ne trebaju njemu slike njenih ljetovanja iz vremena kad ga nije poznavala. I, tako, poželjela sam joj se pojadati u vezi svojih menstrualnih problema, ali to nisam mogla učiniti pošto ne znam tko čita te poruke. Primijetila sam da poruke čita on i onda joj ih još zataji pošto je za neke moje pozive na kavu saznala za nekoliko mjeseci.

A njihovi statusi su posebna priča:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivana Marko Perić 6 minutes ago: ''Bila sam na pramenovima! Frizerka Irena je najbolja <3''

Ivana Marko Perić 4 minutes ago: ''Jebem mater Mamiću i Dinamu duše prodane!"

Ivana Marko Perić 3 minutes ago: ''Skuhala sam finu večericu mmmm"

Mislim da vam je jasno o čemu pričam. Mogla sam staviti još drastičnije primjere, ali mi sada ne padaju na pamet osim možda spamanja različitim žanrovima glazbe - on postavi Iron Maiden i za jednu minutu ona postavi Shakiru. Znam da nije zabranjeno voljeti i Iron Maiden i Shakiru, ali... Zajednički profil hej, a različiti interesi. Profil izgleda šizofreno. Najbolje je kad se dopisuju s istog profila u komentarima na status:

Ivana Marko Perić: Volim svog dečka najviše!

Ivana Marko Perić: Ja tebe volim više!

Ivana Marko Perić: Ma ja tebe više!

Ivana Marko Perić: Neee, ja tebe lutkice!

What the actual fuck?

Ne znam koji k treba biti osobi da pristane na zajednički profil. Mislim da na tome inzistiraju samo nesigurni likovi koji boluju od paranoje da će im se cura dopisivati s nekim drugim likovima, a ovako imaju sve pod nadzorom. Čak prije vjerujem da na tim profilima inzistiraju muškarci, a ne žene, tj. prije će žena biti toliko jadna da na to pristane nego muškarac.

Znam da živimo u svijetu gdje su muškarci i žene ravnopravni, ali budimo realni, žene su ipak, kad je o ljubavi riječ, veće jadnice od muškaraca - iako su i muškarci nesigurne pičke pa žele perverzije kao što su zajednički profili.

Zajednički profili me nerviraju čak više od profila kućnih ljubimaca. Jedna cura me zbrisala s Fejsa demonstrativno jer sam ja blokirala profil njene mačke pošto mi je pod svaku sliku pisala komentare: ''Mijaaaau, mijaaau''...

P.S. Ivana Marko Perić su prekinuli.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

O autorici:


Nika Ostoić. Zagrezla u trideste, a misli da ima 17. Ljubiteljica pasa, zaljubljenica u mentol cigarete. Samoprozvani skriboman. Playboyeva kolumnistica. Ponekad model. Uzor onima koji traže pogrešne uzore. Trainspotting, ali bez droge.


 

#oasis #gallagherbrothers #tattoo

Objavu dijeli Nika Aka CleopatraBionda (@cleopatra_bionda)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang