Obavijesti

Kolumne

Komentari 25

Penzići hrle u zatvore jer je tamo najbolja liječnička njega

Penzići hrle u zatvore jer je tamo najbolja liječnička njega
1

Dosad su pacijenti desetljećima čekali specijalističke preglede. No, sada u 3011. godini liječnici čekaju pacijente, kao što je to bio slučaj s pukovnikom...

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Počela je kampanja za najnovije izbore.

Zvjezdani nadnevak 1. 4. 3011. Pukovnik HV-a kojem sude zbog mita i ratnog profiterstva rekao je na sudu da je časno i pošteno služio domovini i narodu i da se nije okoristio od toga. Kao imovinu naveo je prastari automobil star oko 1040 godina te zbirku stripa Alana Forda. Kaže da novca za umjetnine nije imao te da su mu zbog teške materijalne situacije u kojoj je kao bivši premijer bio, nacionalne galerije darivale umjetnine kako mu zidovi ne bi bili prazni. 

Zvjezdani nadnevak 2. 4. 3011. Čelnici najjače oporbe stranke stali su u obranu mogućega novog ministra branitelja na kojeg je bačena mrlja s poslovima s keramičkim pločicama. 

- Naš kandidat nema nijedne mrlje u svojoj karijeri. Ima samo fleke, al' to mu je od fuga jer je postavljao keramičke pločice - priopćili su oporbenjaci. Inače, hrabrog časnika kritiziraju da je primao i plaću i mirovnu radeći keramičarske poslove. Inače, već tisuću godina na političkoj pozornici vlada Hrvatski teorem koji glasi: Moral i čast obrnuto su proporcionalni stanju moguće zarade.

Zvjezdani nadnevak 3. 4. 3011. Ministar zdravstva svečano je objavio da je reformom zdravstvenog sustava Hrvatska jedina u cijelom svemiru u kojem liječnici zbog genijalne organizacije čekaju pacijente za pregled.

- Dosad su pacijenti desetljećima čekali specijalističke preglede. No, našim zaslugama sada liječnici čekaju pacijente, kao što je to bio slučaj s pukovnikom protiv kojeg se vodi sudski proces - rekao je ministar zdravstva. Podsjetimo, pukovnik HV-a, pripadnik specijalnih snaga u pritvoru je zbog optužbi da je specijalnim akcijama izvukao milijune iz državnih tvrtki. Iako je bio bolestan, nije išao na preglede.

Policija i pravosuđe su na mukama. Stotine tisuća penzionera dolazi u policijske postaje i sudove i javno priznaju najteže korupcijske zločine za koje nema dokaza. 

- Ovo je nevjerojatno. Rješavamo stopu kriminaliteta na ništicu što nema nitko u svijetu - pohvalio se ministar unutrašnjih poslova. No, 24sata saznaju da nije riječ o promjeni svijesti, morala ili uvjerenja tih ljudi nego je stvar puno jednostavnija.

- Ako odemo u pritvor onda na preglede kod specijalista nećemo čekati desetljećima, a neki i stoljećima već će nas odmah i pod policijskom pratnjom prevesti u bolnice i pregledati te nam dati terapiju - rekao je jedan od Hrvata koji čak od stoljeća 21. čeka ultrazvuk kuka, abdomena i koji inače ima gutu na ramenu. 

- Nije to guta, to mi je holter srastao s ramenom - pojasnio je građanin.

Zvjezdani nadnevak 4. 4. 3011. Čelnik nacionalne manjine rekao je da je Hrvatsku prijaviti Vijeću Europe jer je kriva za uhićenje antifašista i čovjeka koji je časno služio Hrvatskoj i hrvatskom narodu.  Od izvora bliskih generalu Anti Gotovini doznajemo da general ne želi komentirati te izjave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u
KLAUŠKI O PROMAŠAJU LJEVICE

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u

Plus+ NOVI EXPRESS Sada Benčić staje na čelo pokreta za spas Hrvatske od HDZ-a, skupljajući ostatke ostataka oporbe s idejom da se nekako sklepa oporbena većina i formira Vlada mimo HDZ-a. Premalo i prekasno

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?
KOLUMNA DADE MILASA

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?

Plus+ NOVI EXPRESS Trebali bi nedvosmisleno reći da Domovinski pokret nema nikakve veze s kršćanstvom i da je njihov program apsolutna suprotnost evanđelju i socijalnom nauku Crkve, piše Dalibor Milas
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin