Obavijesti

Kolumne

Komentari 37

Penzići su na R. Čačića bacali smartphone, žele niže impulse

Penzići su na R. Čačića bacali smartphone, žele niže impulse
1

Hrvatski umirovljenici ogorčeni su poskupljenjem struje. Traže da se vlada žrtvuje na razgovorima mobitelima, a ne oni. Čačić se ne javlja na mobitel, jer je u kvaru

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak  - 26. travnja - Znanstvenici su došli do nevjerojatnog otkrića koje će poljuljati sve dosadašnje teorije evolucije. U  Hrvatskoj su pronašli političara koji ima kičmu i koji se ne savija na svaku odluku stranih vlada. Ime mu je Zoran Milanović, a podrijetlom je iz Sinja, drevne oaze slobodarskih Hrvata još od turskog vakta. On je odbio preporuku Bruxellesa, stoglava zmaja, da u nadzorni odbor Ine ne imenuje ministre svoje vlade.  Pokazao je ne samo kičmu nego i zube, što je rijetkost, jer dosadašnji su političari, nakon prvog hrvatskog predsjednika uglavnom bili krezubi beskičmenjaci koji su ispunjali svačije želje osim želja svojeg naroda. 

Zvjezdani nadnevak 27. travnja  - Znanstvenici više ne sumnjaju - Hrvati imaju političara s kičmom. Hrvatski premijer Zoran Milanović pobunio se protiv upitnika galaktičke supervelesile koja ga je pozvala na službeni sastanak. Premijer je u upitniku morao odgovarati na ova pitanja:
- Kanite li snimati porno filmove s busty latino djevojkama, zatim mislite li bacati bombe na naše građane, kanite li skidati naše filmove s piratskih stranica, hoćete li se zgražati ako naš predsjednik bude kopao nos i slične. Inače ta supervelesila ne pita hrvatske jedi vitezove ništa kad trebaju pod punom ratnom spremom otići primjerice u Afganistan. Nezabilježen je to diplomatski gaf u galaksiji da premijera savezničke države pitaju tako inteligentna pitanja. 

Zvjezdani nadnevak 28. travnja  - Radimir Čačić zvani Impuls, poručio je da će cijene struje poskupiti 20.000 posto.
- Manje pričajte na mobitele pa ćete uštedjeti za struju - pojasnio je čovjek zvani Impuls. Penzioneri su masovno izašli na Markov trg i gađali ga svojim ultrasmartphonima, tabletima, hologramima koje su kupili od svojih ogromnih penzija. Nakon toga platili su sve režije, skupe toplice, ugradnju titan kukova te su otišli na delicije u hotele s 55 zvjezdica diljem Hrvatske.

Zvjezdani nadnevak 29. travnja - Hrvatske autoceste žele poskupiti cestarinu, mada nije jasno komu, jer se hrvatskim autocestama nitko ne vozi.
- Nismo kanili cestarine poskupiti Hrvatima, jer se oni ionako ne voze, jer nemaju za benzin, niti za auto ili kamion. Cestarine kanimo podići divljači koja tisućama godina ne plaća prijelaze preko autocesta  - priopćili su iz Hrvatskih autocesta koje su poslale paket humanitarne pomoći bivšem članu upravu kojeg već tisuću godina mole da im vrati službeni auto. 

Zvjezdani nadnevak 30. travnja  - Štefanija Balog raketnim je bacačima napala građane RH jer su se usudili sumnjati u bivšeg predsjednika Stipu Mesića, zvanog Prijateljska Obrva koji je dva stana kupio za keš. - Kako ih nije sram pitati tko mu je posudio novce? Pa mogao je te novce i sam uštedjeti. Predsjednik Mesić taj novac nije uštedio, doznajemo, jer ga je posudio od dvojice prijatelja koje će javno objaviti, ali ne može sada jer je promukao. 

Zvjezdani nadnevak 1. svibnja - Praznik rada Hrvati su svečano neobilježili diljem zemlje. Nisu išli na roštilj jer nemaju za meso, nisu odmarali jer nemaju posla već tisuću godina, pa se nemaju od čega odmarati. Nisu tražili bolja prava jer ih ne mogu ni dobiti. Primijećeni su da idu u šume tražiti hranu. Vlasti se boje da ne odu u partizane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume