Obavijesti

Kolumne

Komentari 6

Poduzetnik Borat Sagdijev spašava 3. maj, Linić presretan

Poduzetnik Borat Sagdijev spašava 3. maj, Linić presretan
1

Na natječaj za privatizaciju brodogradilišta javio se kazahstanski poduzetnik koji u brodogradilištu kani proizvoditi papirne avione te ostale igračke. Obišao je navoze

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 2. travnja - Jozu Radoša, jednog od europarlamentaraca, pronašli su u Strasbourgu kako govori nepoznatim dijalektom i jezikom. On je tisuću godina pokušavao pronaći put od EU parlamenta, ali kako ne zna jezike, ni taksistima nije mogao pojasniti što zapravo traži. Pronašli su ga dobro uhranjenog. Jozo Radoš i ostalih 11 hrvatskih eu parlamentaraca, znali su podići 300 eura po danu, koliko su bile njihove dnevnice. Upravo zbog rastrošnih Hrvata EU je pukla ko kokica i propala u ponor, po kojem je snimljen film Bezdan II. 

Zvjezdani nadnevak 3. travnja -   Vlada je najnoviju prispjelu ponudu za privatizaciju brodogradilišta 3. maj ocijenila vrlo ozbiljnom i izglednom prilikom. Na natječaj se javio kazahstanski poduzetnik Borat Sagdijev koji u brodogradilištu kani proizvoditi  papirne avione, te ostale dječje igračke. Podnio je i plan restrukturiranja kojeg je vlada ocijenila izvrsnim.
- Mislimo da bi ovaj model mogao učiniti brodogradilište jakim igračem na međunarodnoj sceni - ocijenio je ministar Slavko Linić te dometnuo - Jegšemež.

Zvjezdani nadnevak 4. travnja - Radimir Čačić zvani Kandža Božja uletio je nepojmljivom brzinom u prostorije Porezne uprave i stao bičevati sve poreznike. Kasnije je svoj čin pojasnio time što pet milijuna raznih poreznih rješenja nije prevelik posao za poreznike koji ne skupljaju novac u državnu kesu. Nije se očitovao o kolegama političarima koji su opraštali poreze i ostale stvari.  Ozlijeđeni poreznici su prevezeni u bolnice diljem države.

Zvjezdani nadnevak 5. travnja  - Ministrica Milanka Opačić razgovarala je s udrugama seksualne manjine zbog donošenja nacrta zakona o njihovim pravima. Heteroseksualni parovi, doznajemo, još uvijek neće moći sklapati građanske brakove, a teško će i posvajati djecu. Zbog toga prosvjeduju sve religijske skupine u Hrvatskoj ispred trgovina bebama u kojima traje akcija - kupi bebu, drugu dobiš gratis. 

Zvjezdani nadnevak 6. - Mladež Hrvatske najčišće stranke prava ugostila je svoje prijatelje iz Europe. Kulturno, civilizacijski, družili su se s ljudima koji žele dijelove Hrvatske pripojiti svojim zemljama.
- Ovo je dokaz da mladež i starež naše stranke brine o nacionalnim interesima - priopćili su iz stranke. 

Zvjezdani nadnevak 7. travnja - Doživotni bivši predsjednik Stipe Mesić, znan i kao Rastrošna Obrva, rekao je da institucije ne rade svoj posao jer su plasirali insinuacije da se okoristio kupnjom oklopnih vozila kupljenih u jednoj od trgovina igračkama. Rekao je da zna tko mu podmeće, ali da zbog stabilnosti institucija neće reći tko je to. Ni nakon tisuću godina Rastrošna Obrva nije naveo tko mu je posudio novac za kupnju stanova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume