Obavijesti

Kolumne

Komentari 17

Predsjednik je radio džaba dok su roditelji otplaćivali mali stan

Predsjednik je radio džaba dok su roditelji otplaćivali  mali stan
1

Rate u švicarcima stalno su skakale, zvali su iz banke za svako kašnjenje uplata i prijetili nam da će nas izbaciti iz stana. Tako sam teško živio da sam imao klavir...

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 1. svibnja - Hrvatski premijer Zoran Milanović na najveći vjerski blagdan 1. maj posjetio je Ronjge. Vjernici su se okupili i srdačno dočekali premijera s crvenim karanfilima. Inače, u Hrvatskoj neki još uvijek vjeruju da radnik može živjeti od svog rada i plaće koju zaradi. Jedan od njih je i premijer. Pripadnik limene glazbe, u žaru prosvjetljenja,  uzeo je palicu i izudarao Premiera. Izdržao je udarce. 

Zvjezdani nadnevak 2. svibnja  - Predsjednik Republike otvorio je dušu i srce naciji. Rekao je da je nakon fakulteta morao besplatno raditi, to nije bilo stažiranje nego prisilno volontiranje.

- Živjeli smo teško. Roditelji, hrvatski branitelji, koji su ostali bez posla nakon povratka iz rata, bez mirovine, jedva su kupili  stan od 30 kvadrata na kredit u švicarcima na 30 godina. Teško smo živjeli. Rate su stalno skakale, stalno su nas zvali iz banke za svako kašnjenje uplata rata koje su dosezale u nebo i prijetili nam da će nas izbaciti iz stana. Tako sam teško živio da su mi roditelji jedva kupili klavir. Ali radio sam i čekao svoju priliku – rekao je predsjednik i dirnuo naciju. U živac.

Zvjezdani nadnevak 3. svibnja – Vlada se oglasila oko sukoba policije i radnika Jadrankamena. Ističu da se provođenje zakona mora osigurati. Potom  su predstavili novu budnicu koja ide ovako:

Ustaj silo i nepravdo,
narod ti nije sudit zvan,
bješte od nas radničke tmine
svanuo je i naš dan

Zvjezdani nadnevak 4.- svibnja – Na suđenju pukovniku Ivi Sanaderu i pripadnicima elitne Drp bojne svjedoci su sucu kazali da su novac izvlačili kako su god znali a da su u stranku dolazili poznati i nepoznati pjevači, pjevačice, starlete, neduhoviti humoristi, redatelji... Stranka se pravda da je tako poticala nacionalnu kulturu koja bi probila malograđanske okvire. 

Zvjezdani nadnevak 5. svibnja – Vlada je pokušala održati  telefonsku sjednicu ali je naprasno prekinuta. Prvi potpredsjednik Vlade prekinuo je telefonsku sjednicu riječima:
“Manje pričajte na mobitele pa će biti novca u državnoj blagajni”. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume