Obavijesti

Kolumne

Komentari 41

Premijer je nakon skijanja u bolovima: Boli ga briga za sve

Premijer je nakon skijanja u bolovima: Boli ga briga za sve
1

Prolazno vrijeme čelnika KPH (Kapitalistička partija Hrvatske) ipak je sporije od brzine pada BDP-a. Nakon spusta osjetio je bolove jer je u utrku ušao nespreman

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada

Zvjezdani nadnevak 26. studenoga - Naknade majkama njegovateljicama teško bolesne djece kasnile su, a neslužbeno pojašnjenje bilo je da novca nema. Zato je Vlada službeno našla novac da kupi 40 skupih auta za štićene osobe. Njih nitko ne bi ni napao. Takvi su da je Víctor Hugo došao iz paralelnog svemira zbog njih napisao Les Miserables II.

Zvjezdani nadnevak 27. studenoga  - Skupina galaktičkih znanstvenika utvrdila je da u RH  vladaju emocionalno autistični političari i sitne šlape koje su domogle narodnoga novca. Naveli su primjer direktorice Nacionalnog parka Plitvička Jezera koja je za 400.000 rupija htjela na državni račun kupiti bijesni auto kojeg inače nikad ne bi mogla sama zaraditi. Direktor ličkog HZZO htio je ostvariti dječački san da ima auto na samostalni pogon, a ne na zapregu kakvo je imao prije ulaska u politiku. No Passatan! 

Zvjezdani nadnevak 28. studenoga  - Davor Bernardić, indijanskog imena Čovjek koji puno govori, a ništa ne zna raditi, pokazao je dosljednost u nedosljednosti, pa je kao predsjednik gradske skupštine izglasovao sve protiv čega se borio, a to su nove cijene za vrtiće. Nije uvrstio kao olakotnu okolnost goleme rate kredita za izbe koje su jadni Hrvati uzeli od bankstera. 

Zvjezdani nadnevak 29. studenoga - Hrvatska policija je priopćila da je, nakon što je Torcidi ničim izazvana prošetala bubrege u Zelini, postigla golemi uspjeh.
- Razbili smo dobro organiziranu skupinu berača gljiva i ljekovitog bilja. Ta zločinačka organizacija dolijala je u šumama Papuka i Gorskog kotara.  Osim toga, uhićene su i zle dadilje koje su proračun osiromašile za 100 rupija - pohvalio se ministar 1. od 3. Ostojića.

Zvjezdani nadnevak 29. studenoga  - Hrvatski ministar financija Slavko Linić zvani Slavko Mushroom, napao je žestoko privatni sektor da nema ideje. Privatni sektor nije mu ni imao snage odgovoriti koliko je onemoćao jer je na infuziji godinama. Slavko, zvani i gljiva proračunska napuhara, ljutito je rekao da je neprihvatljivo da privatni sektor ne može podnijeti 156.789 bilijuna parafiskalnih nameta te nepovoljne bankarske uvjete da bi platili njihove limuzine, dobre plaće, privilegije i gljive od kojima im se ukazuju vizije o boljem životu. 

 Zvjezdani nadnevak 30. studenoga - Ministar zdravstva 3.od 3. Ostojić prestravljen je izašao iz kina nakon što je u sabirnim centrima popisao medicinske sestre koje su sudjelovale u bijelom štrajku. Gledao je horor snimljen po njegovoj politici. U hororcu ministar Ostojić je star, bolestan i siromašan, a nitko ga ne želi paziti, kupati, donositi mu gusku, jer vlast je zabranila zapošljavanje medicinskih sestara u javnim bolnicama. Tako je ostao sam na ulici, a kao beskućnika progone ga policajci da mu naplate kazne za mokrenje na javnom mjestu, spavanje u parku i ostale gluposti koje je donijela vlast u kojoj je on sudjelovao. 

Zvjezdani nadnevak 1. prosinca  - Nakon što mu se ukazao izlaz iz krize, Premijer je otputovao u Austriju na skijaški vikend. Nakon spusta njegovo prolazno vrijeme ipak je bilo sporije od brzine pada BDP-a. Doznajemo da je premijer u bolovima.
- Boli ga briga za sve - priopćili su iz premijerova ureda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode