Obavijesti

Kolumne

Proveli smo vikend zajedno no više me ne želi. Očajna sam!

Nedavno sam upoznala čovjeka s kojim sam se družila no on me više ne želi, a ja njega i dalje želim i trebam, nedostaje mi. Postoji li ikakva nada za nas dvoje?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.   

Poštovani,

rastavljena sam i imam dvoje djece. Emotivno se osjećam vrlo loše. Nedavno sam upoznala čovjeka s kojim sam se družila i nakon zajedničkog vikenda, on me više ne želi, a ja njega i dalje želim i trebam, nedostaje mi. Recite mi, molim vas, postoji li ikakva mogućnost da ponovno budemo zajedno, hoću li ikada naći čovjeka s kojim ću provesti život?
šifra: nesretna

Odgovor:

Vrlo ste otvoreni i sanjar ste. Volite maštati i maštoviti ste, no imali ste jako loš život. Rastali ste se, ali vi ste naivni i lakovjerni. Dotični je s vama proveo vikend i ne želi više ništa. Ima obitelj te se ne želi uz vas vezati. Prihvatite, čovjek vas ne želi ni pod razno bez obzira na to što vi osjećate. Od vašeg ponovnog viđanja neće biti ništa. Reći će vam da ga više ne uznemiravate. Stalno griješite i uvijek nailazite na čudne ljude loše prošlosti. Prestanite komunicirati s takvima. Ove godine vidim vas ponovno u povremenoj vezi, koja neće dugo trajati. Tek dogodine stoji vam stabilnost na svim područjima. Promjene na poslu ne vidim.

Moja majka ne zna što bi sa svojim životom

Dragi Mevludine,

mama je kao mlada oboljela od encefalitisa, a posljedica je stalno “lutanje”. Pokušava naći mir kod jednog muškarca, ali kod njega se kratko zadržava. Stalno joj nešto smeta, postaje jako živčana, pogotovo ako nema cigareta, jer je strastveni pušač. Mirna je dok ima novca i cigareta, ali problem je kad toga nestane. Onda počinje tražiti od svih da joj pomognu, a kad kažu da ne mogu ili nemaju, počinje svađa te odlazi drugome muškarcu. Problem je što ne zna što bi sa životom, ne zna kako bi se smirila. Zadnji njezin muškarac ima psihičkih problema i proveo je nekoliko mjeseci u psihijatrijskoj bolnici. I nju je uvukao u taj svijet te je uvjerio kako i njoj treba psihička pomoć. Sad se povlači po bolnicama gdje joj daju 10-ak vrsta tableta. od njih sve više propada, ali ne znam kako joj pomoći. Kad počnem, ona se počinje svađati. Možete li mi pomoći i reći što se događa, hoće li se ikad smiriti?
šifra: Hope

Odgovor:

Vaša majka nije oduvijek bila takva. Preživjela je nervnu krizu i posljedice su ostale. Trebali biste je smjestiti na dulje liječenje jer je riječ o akutnoj nervnoj bolesti. Lijekove ne uzima redovito, često odlazi od kuće i vrlo je teško s njom komunicirati. Morate biti uporni  da ode na dulji smještaj u duševnu bolnicu. Vidim oporavak uz stalni nadzor liječnika, ali ne tako brzo. Budite uporni i učinite to, bit će dobro za obje. Sretno i javite se ponovno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume