Obavijesti

Kolumne

Komentari 13

Stručnjaci šokirani - globalno zahladnjenje s Markova trga

Stručnjaci šokirani - globalno zahladnjenje s Markova trga
1

Geolozi, klimatolozi, vulkanolozi, šokirani su u panici tražili uzrok zahladnjenja koje je usred ljeta smrznulo sjevernu polutku planeta, a otopio južnu. Krivi su Hrvati

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 21. lipnja - Hrvatska Vlada objavila je video prilog u kojem su pobrojani uspjesi u prvih pola godine vladavine. Video uradak traje nijednu sekundu jer Vlada se zasad nema čime pohvaliti. Osim toga, nema nijedan projekt kojeg je najavio Radimir Čačić, a nema niti  jedne privučene investicije izvana. U drugom video uratku pohvalili su se da su podigli letvicu ali od cijena, poput PDV-a, struje, vode, plina, benzina, dizela i drugog. 

Zvjezdani nadnevak 22. lipnja - Hrvatska vlada svečano je objavila da će modernizirati nove izvore energije. Tako je odobrila izgradnju TE Plomin 3 na fosilna goriva.
- To je veliki korak za Hrvatsku, time smo podigli standarde na 19. stoljeće, jer dosadašnja tehnologija nam je na razini srednjeg vijeka - pohvalili su se u Vladi. Inače, Hrvati ne znaju da je 31. stoljeće, i da se ekološki prihvatljiva energija dobiva iz vjetra, sunca, vode te da se energija ne može uništiti, ali se može pretvoriti u drugi oblik energije.

Zvjezdani nadnevak 23. - Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova odlučno je reagirala na jednu od reklama za piće. Sa svojim jakim snaga otputovala je u Slavoniju te je u žestokoj akciji izbrisala cijelu nematerijalnu baštinu koju je inače zaštitila i hrvatska država. Najviše žrtava ima ansambl Lado, koji je i izvodio narodne napjeve koje vrijeđaju žene.
- Zgrozilo me je kad sam shvatila da su i naši preci pjevali te ogavne pjesmuljke koji vrijeđaju osjećaje žena - rekla je pravobraniteljica. Zato traži da se svi lascivni bećarci uklone iz svijesti naroda, a poglavito oni koje se ne mogu prepjevati tako da žene budu ravnopravne kao što je u bećarcu: Kad sam doma zabijem u trenu, al' slađe je na tuđem terenu.  Po pravobraniteljici žene bi trebale pjevati kako i one zabijaju na tuđem terenu.

Zvjezdani nadnevak 24. lipnja - Geolozi, klimatolozi, vulkanolozi, šokirani su panično tražili uzrok zahladnjenja koji je usred ljeta smrznuo sjevernu polutku planeta, zbog čega je na južnoj polutki ljeto. Pingvini nosaju zepe, a polarni medvjedi kupuju radijatore.
- Isprva smo mislili da se promijenio kut Zemljine osi,. No, kut je bio dobar. Potom smo mislili da se Zemljina orbita oko Sunca pretvorila u duguljastu elipsu. No i orbita je bila normalna. A onda smo dobili zastrašujuće podatke iz meteorološke postaje Grič - kaže jedan od znanstvenika. Vrijednosti su odstupale uvelike.
- Vozači ministara hrvatske vlade parkirani na Markovu trgu čekali bi ministre u upaljenim autima u kojima su radili klima uređaji da ministrima ne bi bilo vruće nakon sjednica. Klime su toliko radile da su utjecale na globalne temperature. U čast ministara hrvatske vlade, Golfska struja prozvana je struja hrvatskih ministara. 

Zvjezdani nadnevak  25. lipnja - Hrvatski predsjednik dr. Ivo Josipović uputio je poslanicu povodom Dana državnosti. Između ostalog, naveo je da je 20 godina u životu države malo, ali da je u odnosu na ljudski vijek relativno puno. Poručio je da možemo bolje.
- Iz svake krize izaći ćemo jači - rekao je predsjednik te je nakon obraćanja naciji otišao u teretanu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume