Obavijesti

Kolumne

Sve nam u životu ide nizbrdo, ima li nade za kćer i mene?

Meni se zdravstveno stanje pogoršalo, a htjeli bismo i prodati kuću, ali ni to nikako ne ide. Čak i kćer ima problema sa zdravljem, a nema ni sreće u vezama...

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Dragi Mevludine,

molim vas da mi pomognete i odgovorite na moje pismo. Što se to događa s kćeri i sa mnom? Meni se zdravstveno stanje pogoršalo, a htjeli bismo i prodati kuću, ali ni to nikako ne ide. Kćerino se zdravlje također pogoršalo, a osim toga nema sreće u vezama te je sva izgubljena i nervozna. Hoće li ona imati svoju obitelj? Počela sam sumnjati da nam je to sve nekako napravljeno.
šifra: plavi anđeo

Odgovor:

Gospođo, vi ste vrlo izravna, oštroumna osoba i otvoreni ste. Vaša je prošlost jako loša, po svim segmentima. Vezali ste se bili za razne profile ljudi, vidim čak i oženjenog muškarca te ste jako puno propatili. Vaša kći je jako nezadovoljna. Nema dovoljno samopouzdanja i brzo se zadovolji sa stvarima. Nestrpljiva je te ima jako loš odabir momaka i veza. Ona voli da su muškarci izvanserijski, a zbog toga joj i je tako. Posavjetujte je, njezino će vrijeme tek doći. Neka traži ozbiljnije momke. 

Do kraja godine joj vidim prilično stabilnu vezu, a u idućim godinama vidim poboljšanje na svim poljima. Što se tiče zdravlja, uzrok je nezadovoljstvo. Ne bi bilo loše da u život uključite kliničkog psihologa jer je ona u zadnje vrijeme prilično agresivna. Kuću ćete prodati do kraja godine. Što se tiče magije, ja to ne vidim. Kći ima jako puno vaših gena jer ste i vi bili takvi u prošlosti.

Dopisujem se s muškarcem, je li on iskren?

Dragi Mevludine,

lijepo vas molim da mi odgovorite na pitanja, vi ste mi sada jedini spas. Zanima me za sina - hoće li završiti školu, pronaći posao i djevojku? On mi je sve, dragi gospodine. Kakvo mu je zdravlje? Posebno me zanima moj brak. Dopisujem se s muškarcem, trebam li sve prekinuti ili da nastavim dopisivanje? Je li on iskren prema meni?
šifra: Natalija 98

Odgovor:

Prilično ste otvorena i komunikativna osoba. Maštoviti ste sanjar. Suprug vam je pozitivan, pažljiv i moralan. Što se tiče vas i vašeg avanturista, ne vidim da čovjek išta osjeća prema vama, a kamoli da vas voli. Ne zavaravajte se, on se dopisuje s više njih. Dakle, ništa od dopisnika i vas. Čuvajte dobro supruga kako se poslije ne biste kajali. Sin će završiti školu. Bit će privatni poduzetnik, a u budućnosti mu vidim da će imati brak i djecu. Osjetljiv je po prirodi, ali je i jako temeljit. Dakle, suprug je vrlo fin, sin jako dobar, a vi pamet u glavu, gospođo. Cijenite obitelj i klonite se avanturista da vas ne zaboli glava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana