Obavijesti

Kolumne

U nesretnom je braku, ali meni nudi sve, čemu da se nadam?

Hoće li me muškarac koji kaže da me voli, zaista jednom odvesti van? On tvrdi da je nesretan u braku i stalno se svađa sa suprugom. Je li to sve zaista istina?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.  

Poštovani Mevludine,

pišem vam drugi put i nadam se da ću dobiti odgovor. Zanima me hoće li me muškarac, koji živi vani i koji je nedavno bio ovdje te kaže da me voli, zaista jednom odvesti van. No on je, kaže, nesretno oženjen i stalno se svađa sa suprugom. Je li to sve istina i imam li se čemu nadati? I još samo kratko, što mi vidite kad je riječ o zdravlju? Hoću li ostati na ovome radnome mjestu na kojem jesam? Unaprijed zahvalna.
šifra: zaljubljena

Odgovor:

Prilično ste pozitivni, pomalo nesigurni i bojažljivi. Nemate dovoljno samopouzdanja. Prošle su vam veze bile jako loše. Puno ste toga prošli i opet ste naivni. Čovjek ima ženu i obitelj. Jako je nestabilan, neiskren i zavarava vas. Od toga ništa. On vas samo vidi kao avanturu. Nije točno ništa što vam obećava. Morate hitno razgovarati s njim i razgraničiti stvari. Vidjet ćete da će uskoro izbjegavati pozive i kontakte. Dakle ništa od njegovih laži. Vama krajem godine stoji veza s rastavljenim gospodinom. Počet ćete zajedno živjeti. Vidim vam stabilnost i ustrajnost u vezi. On je dobar, pošten fin, kulturan i veoma pažljiv. Bit ćete sretni. Zdravlje vam je dobro. 

Živimo u paklu, ne mogu više

Poštovani gospodine Mevludine, 

pišem vam drugi put u nadi da ćete mi ovaj put odgovoriti na pitanja i pomoći mi. Moja djeca, muž i ja godinama živimo u kući moje obitelji. Puno smo i uložili u tu kuću, ali svakodnevne svađe, laži, uvrede i provokacije moje obitelji doveli su moju djecu, muža i mene do ruba živaca i života u tom paklu. Hoće li se situacija u kući ikad više smiriti, hoćemo li se odseliti? Hoćemo li ikad u životu imati svoju kuću i mir u njoj? Kakva nas budućnost očekuje?
šifra: zabrinuta

Odgovor:

Gospođo, temeljiti ste, energični i pozitivni. Nažalost, muž i djeca su jako bezobzirni, svi su se na vas oslonili. Stalno se svađaju i raspravljaju o tome tko je koliko uložio. Napetost je uvijek prisutna. Svi rade kako hoće, ali loše. I dalje će se događati isto, i to istim intenzitetom. Vidim probleme i dalje, no kad se sin oženi i kći uda, krenut će vam prilično nabolje. Nažalost, oni su svi jako neraspoloženi i komplicirani, no iduće godini bit će malo bolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin