Obavijesti

Kolumne

Komentari 23

Udav Croata davi ljude u ćeliji, vlada zabrinutost u Remetincu

Udav Croata davi ljude u ćeliji, vlada zabrinutost u Remetincu
1

Ministar obrane Vojo Stanimirović poslao je postrojbe na visokorizičan zadatak. Elitna pukovnija za posebne namjene mora uloviti medvjeda koji plaši naše vojnike

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Počela je kampanja za najnovije izbore.

Zvjezdani nadnevak 6.11. 3011.  U Specijalnoj ustanovi za zbrinute dužnosnike u Remetincu zabilježen je pokušaj davljenja pritvorenika. Preživjeli je rekao da se jedva spasio. 

-  Da sam ostao još malo u ćeliji s tim udavom umro bih od dosade - rekao je pritvoreni tapetar.  Croata Pythoninae Dugobabiensis rijetka je vrsta udava koja zasad obitava u Remetincu. Svoje žrtve davi dosadom. 

Zvjezdani nadnevak 7.11. 3011.  Policija diljem Hrvatske zaprimila je desetke tisuća ljudi da im u stanove i kuće upadaju čudna bića.

-  Čuvao sam djecu. Odjednom je kroz pipu radijatora ušlo troje nekih čudnih ljudi. Mislio sam da je Djed Mraz, ali prerano je za njega. Nije bio ni Sveti Nikola jer ovi su daleko od svetaca. Nisu nosili ništa, ali su bili darežljivi. Podijelili su mi naramak obećanja. Uglavnom su to prazna obećanja - rekao je svjedok za 24sata. Drugi svjedok govori da mu je kroz ekran na kompjutoru u kuću uletio pijevac i počeo kukurikati. 

- Uspio sam razabrati te poruke. Obećavao mi je sve i svašta. Jedva sam ga istira iz kuće - rekao je čitatelj iz Dalmatinske zagore.  Inače, u ostalom svemiru odavno je napuštena praksa praznih obećanja političara. To je jednostavno nečasno i sramotno.

Zvjezdani nadnevak 8.11. 3011.  Ministar obrane Republike Hrvatske Vojislav Stanimirović poslao je specijalne postrojbe na visokorizičan zadatak. Elitna pukovnija za posebne namjene mora uloviti medvjeda koji plaši hrvatske vojnike, priopćili su iz Ureda ministra. Za to su im na raspolaganju vodeni pištolji i puške te praćke, a zračnu potporu pružat će im vrtoleti i MIG-ovi na daljinsko upravljanje u omjeru 1:80 koje je MORH nabavio na rasprodaji u trgovačkom centru na odjelu igračaka.  Ministar se pohvalio arsenalom i dodao da je mudra politika dovela do osuvremenjivanja oružane sile Hrvata. Inače, u cijelom svemiru rabe se laserski topovi, impulsne puške, a elitna postrojba čuvara mira galaksije rabi i svjetlosne sablje.  

Zvjezdani nadnevak 9.11. 3011. Ministarstvo kulture objavilo je da je završilo sa sitnim radovima na spomeniku kulture starom 1000 godina. Šator na Trgu bana Jelačića u Zagrebu postavljen je davne 2011. Ondje su, kažu arheolozi, rijetki Hrvati koji su mogli platiti, jeli kobasice i pili kuhano vino. Tadašnji gradonačelnik dopustio je da privatnik postavi šator od 1.11. do 31.10. Kroz godine šator su nadograđivali pa ima 15 katova te podzemnu garažu. Jedan je od rijetkih preživjelih spomenika tog vremena. 

Zvjezdani nadnevak 10.11. 3011. Ministar zdravstva svečano je objavio da je završio tisućugodišnji preustroj Hitne pomoći u Hrvata. Hitna pomoć sada se zove Posmrtna pripomoć. Inače, u ostalom svemiru svaki pojedinac ima svog holodek liječnika koji se materijalizira čim senzori osjete odstupanje u ravnoteži organizma te pruža potrebnu terapiju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni