Obavijesti

Kolumne

Udovica sam, kći i unuk su bez posla, piše nam se samo loše...

U životu sam prošla puno više lošeg nego dobrog, a već s 24 sam ostala udovica. Sada se moja obitelj bori s raznim teškoćama, hoće li se situacija ikada popraviti?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.  

Poštovani Mevludine,

imam 64 godine. U životu sam mnogo toga prošla, više lošeg nego dobrog. S 24 sam godine ostala udovica s dvoje male djece. Borila sam se da ih postavim na noge kako sam znala i umjela. Sad živim u zajedničkom kućanstvu s kćeri, zetom i unukom. Već dugo se borimo s kojekakvim teškoćama i ništa nam ne polazi za rukom. Kći malo radi pa malo ne radi. Ima 44 godine, a nema stalan posao. Ima i zdravstvenih teškoća. Zet je stradao u prometnoj nesreći i vodi sudski proces za naknadu štete (apsolutni je krivac vozač drugog vozila). Unuk je završio srednju školu i nikako da se zaposli. Financijska nam je situacija jako loša. Kakva nas budućnost čeka? Hoće li kći pronaći bolji i sigurniji posao? Kako i kad će završiti zetova parnica? Hoće li se unuk popraviti i zaposliti? Hoće li nam se popraviti financijska situacija i kakvo nas zdravlje čeka? Što mi vidite za sina i njegovu obitelj koji ne žive sa mnom?
šifra: zabrinuta gospođa

Odgovor:

Vrlo ste aktivni, predani, patrijarhalni i odlučni. Život vam je i prije bio pun neizvjesnosti i problema, ali je vaša pozitivna energija sve to nadišla. Puno ste toga riješili pa ćete i ovo. Kći će do kraja godine dobiti posao na dulje razdoblje. Zet će dobiti presudu u svoju korist te će biti isplaćen. Već vam u idućim mjesecima stoji boljitak u svim segmentima. Unuk je dobar i bit će vrlo finih manira. Imat će dobru budućnost. Vama i vašoj obitelji kreće nabolje već od studenog, a iduće će vam godine puno toga krenuti. 

Imam 31 godinu i nikako si ne uspijevam pronaći srodnu dušu

Dragi Mevludine,

zanima me hoću li u idućih mjesec, dva ili barem do kraja godine pronaći srodnu dušu. Imam 31 godinu i još nemam curu. Hoćemo li se ja i ta cura koju ću upoznati vjenčati i imati djecu, i kad će to biti, ili će naše poznanstvo ostati samo na prijateljstvu?
šifra: Filip iz Rijeke

Odgovor:

Vi ste prilično zatvoreni. Uz to ste temeljiti, maštoviti, sanjar ste te volite otvorenost i izravnost. Pomalo ste stidljivi i povučeni, ali ja vas vidim vrlo pozitivnog. Kad je riječ o ljubavi i upoznavanju, bit će u ovih nekoliko mjeseci, ali ništa konkretno. To vam tek vidim početkom iduće godine. Upoznat ćete djevojku koja nije iz vašega mjesta. Bit će vrlo ambiciozna i korektna, zbližit ćete se, rodit će se ljubav i krenut će vam. Poslije vas vidim u braku i s djecom. Ne vidim vam nikakve blokade i zapreke, vi ćete za četiri godine riješiti sve nedoumice i probleme. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume