Obavijesti

Kolumne

Komentari 37

Vlada klinički mrtva - ukazala joj se svjetlost na kraju tunela

Hrvatska vlada ima vizije karakteristične za ljude koji su bili klinički mrtvi: napuštaju tijelo, prolaze kroz trunel, vide svjetlo. Narod inače vidi tunel na kraju svjetla

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada

Zvjezdani nadnevak 22. prosinca - Smak svijeta doživio je brojne neugodnosti u svemiru. Napali su ga da je uništio cijeli planet Zemlju, ali da je poštedio Hrvatsku. Stoga je Smak svijeta održao intergalaktičku konferenciju za novinare na kojoj je pojasnio detalje. 

- Zašto nisam uništio Hrvatsku? Pa ondje sam najprije bio. Pogledajte i recite vidite li ondje znakove normalnog života. Pa Vesna Pusić najavljuje da će se Čačić možda vratiti u Vladu iz zatvora. Zar to nije, ne samo smak svijeta za Hrvate, nego i za zdrav razum  - rekao je Smak Svijeta i ušutkao kritičare.  

Zvjezdani nadnevak 23. prosinca -  Mirando Mrsić, ministar rada, ohrabrio je Hrvate da će 3013. biti još gora od 3012. 

- To će biti najgora godina  od rata - rekao je ministar rada kojem je djelokrug posla da broji nezaposlene. Inače, svaka vlada svake godine govori isto. Samo mijenja brojeve na kraju. 

Zvjezdani nadnevak 24. prosinca - Ministrica asocijalne skrbi Milanka Opačić svečano je u pučku kuhinju donijela darove za najugroženije Hrvate, kojih je oko 4,5 milijuna. Nije bilo darova za sve, ali dala ih je od srca. Inače , u normalnom svemiru ministri socijale hvale se kad zatvore koju pučku kuhinju. Ona radi suprotno, svečano ih otvara i to prikazuje kao uspjeh i brigu vlade za puk.

Zvjezdani nadnevak 25. prosinca - Ministar obrazovanja Željko Jovanović žestoko je napao ideju da se u školama uči široki odgoj, umjesto zdravstveneog i seksualnog. 

- Vi živite u 21. stoljeću, to nije normalno. Prošlo je vrijeme kad je ulica određivala što će djeca učiti. Ja odlučujem o čemu će djeca učiti - rekao je Jovanović zvani Mislilac. Inače, djecu cijelog svemira uče cjelokupnom misteriju  života, višoj svijesti, boljem odnosu svih živih bića u svemiru, samo u Hrvatskoj djecu dave nepotrebnim podacima kao da ih spremaju za kviz, a ne za život. 

Zvjezdani nadnevak 27. prosinca - Hrvatski premijer Zoran Milanović je stabilno. Nakon što se njemu i Vladi ukazalo svjetlo na kraju tunela, Commander Data pojasnio je Hrvatima što se zapravo događa s Vladom. 

- Vlada je preživjela iskustvo kritičke smrti, ali i kliničke. Naime, istraživanja ljudi koji su doživjeli i preživjeli kliničku smrt, kazuju da su svi napustili tijelo, bili su u tunelu na čijem je kraju bila svjetlost, bilo im je neshvatljivo ugodno - rekao je Data Hrvatima koji s ovom Vladom vide tunel na kraju svjetla. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera