Obavijesti

Kolumne

Komentari 29

Vlada pojasnila zašto je sletio na Krk: Premijer je skrenuo

Vlada pojasnila zašto je sletio na Krk: Premijer je skrenuo
1

To je dio programa Vlade 'Skuplje je jeftinije'. Time je ostvarena ušteda, jer premijer nije letio u Japan, nego na Krk. Da je letio za Japan, troškovi bi bili puno veći...

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 6. listopada - Prvi puta u 1000 godina zrakoplovi Croatia Airlinesa nisu imali problema u zraku. Povoljnije vjetrove koji pušu u toj tvrtki pojasnili su članovi Uprave, inače veliki stručnjaci za samonagrađivanje:
- Nije bilo incidenata u zraku i na to smo jako ponosni. Problema nismo imali u zraku jer naši zrakoplovi ostali su na zemlji, nisu mogli ni poletjeti - rekao je član Uprave Croatia Airlinesa, tvrtke koja putnike prevozi autobusima do aviona dugih zračnih kompanija. 

Zvjezdani nadnevak 7. listopada -  Ministar poduzetništva Gordan Maras pohvalio je tročlanu upravu Agencije koja daje jamstva tvrtkama. Na jelo, piće, i đinđuline koje ta sirotinja duhom nikad ne bi platila iz svojih lisnica (jer bi dobro pazili koliko će potrošiti novca koji se teško zaradi), spizdila je najmanje 78.000 kn u samo četiri mjeseca, i to u vrijeme dok njihovi šefovi govore narodu da treba štedjeti. Narod k'o narod - briga ga dok mu ne dođe voda do grla. A kad dođe voda do grla, svi će se upisati u SDP i dobiti posao u državnim agencijama.

Zvjezdani nadnevak 8. listopada -  Profesionalni bivši predsjednik Stipe Mesić zasad se uspješno brani od finskih ustaša i njihovih optužbi da je primio mito za oklopne vojne transportere.  Mesić, zvani Dva Stana na Đemdoti, odbija napad za napadom. Viđen je u oklopnom transporteru Patria. Inače, ovaj osvjedočeni borac protiv antifašizma, pa protiv fašizma, troši sirotinji novac glumeći važnog čimbenika. 

Zvjezdani nadnevak 9.listopada - Bura oko skretanja zrakoplova u kojem su prevozili premijera Zorana Milanovića ne stišava se. Ured Vlade RH pojasnio je što je premijer radio na Krku vraćajući se iz neuspješnog posjeta visokorazvijenoj Bosni i Hercegovini.
- Ovaj posjet premijera Milanovića Krku nastavak je politike štednje koja Vlada i svi dužnosnici ozbiljno provode. Premijer je sletio na Krk, što je puno jeftinije nego da je letio za Japan ili Čile, tako da su zlobni komentari da premijer ne pazi na novac poreznih obveznika. Tako Vlada štedi i na novim limuzinama, pametnim telefonima i ostalim glupostima koje nam zapravo ne trebaju - priopćili su iz Vlade. Na pitanje zašto nije išao za Zagreb, nego za Krk - odgovorili su : Premijer je skrenuo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu