Obavijesti

Kolumne

Komentari 23

Vlada zapošljava superheroje s nevjerojatnim supermoćima

Vlada zapošljava superheroje s nevjerojatnim supermoćima
1

Ravnatelj hrvatske policije od dodatnih vještina ima vozačku dozvolu A i B kategorije te se služi kompjutorom. Ministar obrtništva ima pomoćnicu koja kontaktira očima

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 22. srpnja - Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić svečano je u Plominu otvorio lječilište za astmatičare i tuberane Plomin 3. Nakon gradnje termoelektrane na ugljen zrak je postao tako čist da su otvorili lječilište s pogonom na ugljen.

Zvjezdani nadnevak 23. srpnja  - Hrvatska  neće graditi koridor kroz Neum, ali neće graditi ni Pelješki most. Nova ideja je jeftinija. - Poslat ćemo trajekte da udaraju u Pelješac dok ga ne približe kopnu. Tako ćemo najjeftinije povezati Hrvatsku - rekao je izvor blizak Vladi.

Zvjezdani nadnevak 24. srpnja -  Hrvati nisu imali pojma da njihova Kukuriku vlada zapošljava superheroje. Naime ravnatelj policije ima super moći. Od dodatnih vještina ima vozačku dozvolu A i B kategorije, a još nevjerojatni je podatak da se taj superheroj služi kompjutorom.
- Svi misle da je kontrol c i kontrol v neka pretjerana znanost. Vjerujte mi nije to tako teško kao što se čini - rekao nam je ravnatelj policije.

Zvjezdani nadnevak 25. srpnja  - Bjelogalaktički  kriminalac, krijumčar svega i svačega, zloglasni Jabba the Hutt prestrašen imenovanjem ravnatelja policija sa super moćima prestao je s kriminalnom  karijerom - doznajemo iz dobro obaviještenih krugova. Novi ravnatelj policije, koji se služi kompjutorom, prestravio je i Dartha Vadera koji je odmah prešao na svijetlu stranu Sile.
- Vaderu je stigla poruka : Nemoj da ti ja pošaljem mail. Tu je prijetnju Vader ozbiljno shvatio - rekao nam je izvor blizak tamnoj strani Sile.

Zvjezdani nadnevak 26. srpnja  - Nova pomoćnica ministra obrtništva Gordana Marasa, koja također ima posebne vještine, kontaktirala nas je očima. Bila je i empatična. Ona je u svojem životpisu navela svoje super moći- ima kontakt očima i empatična je, što je inače vrlo važno u korporativnom vođenju. Hrvatskoj je zbog toga skočio kreditni rejting a rupija je ojačala u odnosu na zlato

Zvjezdani nadnevak 27. srpnja  - Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović također je superheroj. On je razumijevanje o politici stekao pijući pivo u parku i razgovarajući o politici, što je dosad nezabilježeno u svemiru. I ovaj rijedak primjerak političara sa supermoćima uspijeva samo u SDP-u. 

Zvjezdani nadnevak 28. srpnja - Hrvatska vlada smanjila je profesorima, učiteljima, medicinskim sestrama, policajcima i liječnicima plaće po stoti put zbog štednje i krize. Na istoj su sjednici kupili još pet bijesnih auta za 1,.8 milijuna rupija za petoricu svojih ljudi što je izazvalo ogromno oduševljenje naroda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u
KLAUŠKI O PROMAŠAJU LJEVICE

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u

Plus+ NOVI EXPRESS Sada Benčić staje na čelo pokreta za spas Hrvatske od HDZ-a, skupljajući ostatke ostataka oporbe s idejom da se nekako sklepa oporbena većina i formira Vlada mimo HDZ-a. Premalo i prekasno

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?
KOLUMNA DADE MILASA

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?

Plus+ NOVI EXPRESS Trebali bi nedvosmisleno reći da Domovinski pokret nema nikakve veze s kršćanstvom i da je njihov program apsolutna suprotnost evanđelju i socijalnom nauku Crkve, piše Dalibor Milas
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin