Obavijesti

Kolumne

Zabrinuta sam, sin je u vezi s djevojkom koja već ima dijete

Sin vam je dosta tvrdoglav i sve radi na svoju ruku, samovoljan je i strašno eksplozivan, a uvijek nezadovoljan. Često pije i stalno je u nekakvim problemima...

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

moj sin je prošle godine započeo vezu s djevojkom koja ima dijete pa me zanima vidite li ga i dalje s njom u vezi. Hoće li se smiriti i smanjiti opijanja i kako da mu pomognem? Mene zanima hoću li napokon pronaći posao. Puno hvala na odgovorima. 

šifra: zabrinuta majka 48 

Odgovor:

Sin vam je dosta tvrdoglav i sve radi na svoju ruku, samovoljan je i strašno eksplozivan, a uvijek nezadovoljan. Često pije i stalno je u nekakvim problemima, ništa ga ne zanima i nimalo se ne trudi uspjeti u životu. Žena s kojom je u vezi je starija od njega pa mu zbog toga tolerira mnoge stvari, ali ni ona neće s njim dugo izdržati. 

Ostavit će ga te će on ulaziti iz jednog u drugi problem. Njemu je hitno potrebna pomoć jer se previše opija. Treba poraditi na tome dok još nije kasno. Za sada mu ne vidim ozbiljnu vezu, ženu ili brak. Treba srediti sebe i svoj život pa tek onda poraditi na ljubavi. 

Bez rada i pomoći liječnika i stručnjaka teško da će uspjeti. I vi ste mu odmalena opraštali i dopuštali sve, ali sada mu treba pomoć. Što se tiče vas, dobit ćete posao u idućih nekoliko mjeseci. Posvetite pažnju svome zdravlju i više mislite na sebe. Vidim da dolazite iz jedne težačke, a poštene zemljoradničke obitelji. 

Niste imali sretno djetinjstvo, a kao žena ste puni nesigurnosti. Ipak pozitivna ste duha i trudite se biti ispravni prema sebi i drugima. Imali ste tešku prošlost, od nikoga niste imali podršku, svi su vas samo iskorištavali, a i dalje im to dopuštate. Sretno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode