Obavijesti

Kolumne

Zadužio sam se, a izlaz očajno tražim u igrama na sreću...

Upao sam u velike probleme zbog stečaja tvrtke i bivšeg direktora, morao sam ući u kredit i nemam više nada. Hoćemo li ja i supruga invalid završiti na cesti?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine,  

imam 59 godina i 40 godina radnog staža. Nažalost, upao sam u velike probleme zbog stečaja tvrtke i bivšeg direktora. Zbog njega sam morao ući u kredit kako bih spasio imovinu i kako ne bih završio na cesti sa suprugom koja je invalid. Otvorio sam privatnu tvrtku, no ne cvjetaju mi ruže. Nadam se da će se nešto pokrenuti, ali ne gajim prevelike nade. Pokušavam s igrama na sreću, no ni tu mi baš ne ide. Molim vas da mi kažete nešto o mojoj sudbini iz koje ne vidim izlaz. 

šifra: nadam se boljoj budućnosti

Odgovor:

Oduvijek ste bili samouvjereni, ali niste odigrali prave korake. Mnogo toga ste počeli, no ništa se, nažalost, nije potpuno realiziralo. Volite riskirati, ali sad vidite gdje vas je to dovelo. Ni vi, a bome ni vaš direktor, niste postupili ispravno. Bili ste previše egoistični, dobro živjeli i trošili novac, a zarade nije bilo. Vidim da vam je i zdravlje u opasnosti. Srce vam je oslabljeno, nervozni ste i napeti. Možete u mirovinu i to bi za vas bilo najbolje. Riješit ćete ove probleme oko tvrtke, ali nakon što vratite velike dugove, nećete više mnogo toga zarađivati. 

Neće biti velikog napretka, no barem nećete nikom ništa dugovati. Vidim da ćete u bliskoj budućnosti mnogo toga riješiti i krenuti u mirovinu. Dugove ćete sami isplatiti, a na igrama na sreću nećete ništa značajno dobiti. Dragi gospodine, kad bi svi mogli izaći iz problema igrajući loto, svi bi ga i igrali i nitko ne bi radio. Vi ćete sami sve to srediti i onda otići u zasluženu mirovinu. Za nekoliko godina sve će se riješiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno