Obavijesti

Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike!

Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike!
1

Konačno smo dočekali novi proizvod SlimCut: produkt koji sadrži 22 prirodna sastojka u patentiranoj formuli. Pročitajte zašto šokira svojim učincima

Neprekidno slušamo o raznim vrstama proizvoda za mršavljenje: onima koji pospješuju topljenje masnoća, smanjuju tjelesnu težinu, pospješuju metabolizam… Nova formula koja se je upravo u ovom tjednu pojavila na hrvatskom tržištu, a proizvodi se u EU, šokira sa kombinacijom znanstveno dokazanih učinaka. Na mršavljenje utječe na slijedeće načine:

- 24/7 topi masnoće, čak i kada mirujete
ubrzava metabolizam
povećava razinu energije, što je posebno važno tijekom dijete

Patentirana formula

Patentirana formula Fiit-NS® koju sadrži proizvod SlimCut, pomaže u vašoj probavi i ubrzava rad metabolizma i ako želite mršaviti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima.

Ova aktivnost patentiranog mixa Fiit-NS® sadrži idealnu kombinaciju 22 prirodna sastojka, među kojima su ekstrakt koštice grejpagrožđezeleni čajguarana crna mrkva – sa 60% ili više polifenola. Veliki učinak postiže se i svitaminom B3 – njegova aktivnost povećava sinergijski učinak polifenola i kofeina, koji podiže razinu energije tijekom mršavljenja. 

Dvostruko-slijepa studija

Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Dvostruko-slijepa studija koja je trajala više tjedana sprovedena je s ljudima koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). Dok je jedna grupa primala formulu Fiit-NS®, druga je primala „placebo“, a svi sudionici u istraživanju nastavili su se prehranjivati kao i prije početka studije, a tjelesnoj aktivnosti su namijenili 30 minuta tjedno. 

Rezultati su šokirali znanstvenike!

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je slijedeće rezultate:

- 6 kilograma manje u prosjeku
smanjen opseg struka
smanjen opseg bokova
52% povećanje razine energije
53% povećanje općeg raspoloženja

Kada dijeta postaje normalni dio života

Formulom Fiit-NS®koju sadrži Sensilab SlimCut, dijeta postaje normalni dio svakodnevnice. Naime, kombinacija 22 prirodna sastojka u ovom dodatku prehrani pomaže vam u postizanju zdrave tjelesne težine na zdrav način, bez osiromašivanja vašeg tijela važnih nutrijenata, do čega obično dolazi uz stroge dijete.

SlimCut je vaš novi prijatelj u mršavljenju i pomoći će vam da lakše izgubite kilograme koji su se vremenom prikupili. Posebna kombinacija sastojaka pomoći će vam istopiti masnoće sa sinefrinom – aktivnim sastojkom gorke naranče, koji je također dodan ovom mixu, i ima značajan termogeni učinak na tijelo te potiče topljenje masnoća.

Ekskluzivno lansiranje!

Sensilab SlimCut tek je lansiran na Hrvatsko tržište. Požurite s kupnjom i iskoristite popuste koje imate na raspolaganju. Vjerujemo da za ovako kvalitetan i znanstveno dokazan proizvod akcija neće dugo trajati!

Do 1.4.2015 naručite SlimCut u akciji >>

Na Sensilab SlimCut imate i 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati
ZJENICE SE ŠIRE, METABOLIZAM UBRZAVA...

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati

U prvih deset minuta kofein ulazi u vaš krvotok i širi se po cijelom tijelu, uzrokujući porast krvnog tlaka i broja otkucaja srca. U periodu do 20 minuta se veže na adenozinske receptore, neutralizirajući umor

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'
VOZAČ ZA 24SATA

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'

Vozač ZET-a, otac dvoje male djece, u subotu u 23.47 proživio je strašan napad: 'Udarao je glavom, rukama i nogama u staklo. Govorio mi je da će me ubiti. Još se tresem. Staklo me rasjeklo', rekao nam je
Pogledajte nevrijeme koje ide na Hrvatsku! Na karti veće od Istre, upalio se sustav za oluje
OBORINSKA MASA

Pogledajte nevrijeme koje ide na Hrvatsku! Na karti veće od Istre, upalio se sustav za oluje

Što se tiče utorka, bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i nestabilno. Mjestimice kiša, lokalno i jaki pljuskovima praćeni grmljavinom