Obavijesti

Sport

Komentari 217

Hrvatska u četvrtfinalu EP-a: Protiv Italije dobili šestu u nizu

Hrvatska u četvrtfinalu EP-a: Protiv Italije dobili šestu u nizu
17

Hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je Italiju 76-68 i tako kolo prije kraja drugog kruga osigurala četvrtfinale Eurobasketa. Bogdanović je zabio 18 koševa

VIDEO

Pred više od 7.000 naših navijača u ljubljanskim Stožicama Hrvatska je pobijedila Italiju 76-68 i tako kolo prije kraja drugog kruga izborila četvrtfinale Eurobasketa u Sloveniji.

Hrvatska je loše otvorila utakmicu, u prvoj četvrtini imali smo samo 24 posto šuta, što su Talijani iskoristili i nakon prvih deset minuta igre imali su devet razlike (17-9).

U drugoj četvrtini imali smo i minus 15, ali ipak do poluvremena smo se uspjeli vratiti te smo na odmor otišli sa samo minus pet (36-31).

Ključna se pokazala treća četvrtina koju smo dobili čak 17 razlike (26-9) te tako u posljednju četvrtinu ušli s prednošću od 12 koševa.

Hrvatska je velikim koracima grabila prema četvrtfinalu, međutim u posljednje dvije minute utakmice Talijani su došli na samo minus četiri. Ipak, u dramatičnoj završnici došli smo do zaslužene pobjede 76-68.

Najbolji je bio Bojan Bogdanović s 18 koševa, a dvoznamenkasti su još bili Simon (14), Ukić (13) i Draper (12). Kod Talijana Datome je zabio 24 koša.

U ponedjeljak igramo protiv Grčke posljednju utakmicu drugog kruga, a eventualnom pobjedom izborili bi prvo mjesto u skupini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 217

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju