Obavijesti

Sport

Komentari 111

Igrači nakon debakla: Najgori dani otkako igramo košarku...

Igrači nakon debakla: Najgori dani otkako igramo košarku...
6

Nismo bili ono što smo svi mislili da jesmo. Očito nismo kvalitetniji od njih. Svaka čast Česima, zasluženo su dobili, rekao je Žorić nakon blamaže na Eurobasketu...

VIDEO

Što se dogodilo? Teško je reći. Jednostavno nismo bili pravi. Nismo bili ono što smo svi mislili da jesmo. Očito nismo kvalitetniji. Čestitam Česima na zasluženoj pobjedi, rekao je Luka Žorić nakon debakla od Češke.

Hrvatska je u najgoroj predstavi od samostalnosti izgubila od Češke 59-80. U trećoj četvrtini gubili smo i 30 koševa razlike. Totalni raspad sistema i blamaža nakon koje Hrvatska pakira kofere i odlazi s Europskog prvenstva.

- Očekivali smo pravu utakmicu nakon onog poraza od Gruzije. Ovo je bila nova utakmica. No Česi su bili korak ispred nas, čitali su nas i sjajno su se pripremili za nas. Kad smo pukli, više nije bilo nazad. Ružno je to sve izgledalo - dodao je Žorić.

Ukić: Nema smisla... Najgora utakmica ikad 

Jedna od najgorih utakmica od kad sam u reprezentaciji. Radili smo neki rezultat i prednost tijekom ljeta na nekakvu energiju, danas je nismo imali. Česi jesu. Nema smisla analizirati utakmicu koju smo ovako izgubili, rekao je Roko Ukić i dodao:

- Ne želim upirati prstom. Dobivamo kao momčad, gubimo kao momčad.

Simon: Najgori dan za mene otkako igram košarku

Za mene najgori dan otkako igram košarku. Već sam dao par izjava i uopće ne znam o čemu pričam. Ne znam što bih rekao, rekao je Kruno Simon i dodao:

- Česi su odigrali kao momčad, zajedno od prve minute i kaznili su nas. Žao mi je, ali Češka zasluženo ide u četvrtfinale.

Bojan Bogdanović bio je vidno razočaran i teško je tražio riječi. Izgledao je kao da će se srušiti od muke.

- Dosta smo puta doživjeli šokove, ali ovo je sramota. Mislio sam da vrijedimo više od ovoga kao reprezentacija. Sramota je naša, ne znam što drugo reći. Energija nije bila toliki problem koliko glupo izgubljene lopte. Na početku sam pokušavao više puta šutirati da pronađem ritam, ali svi mi bili smo izvan ritma. Stvarno ne znam što više reći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika