Obavijesti

KupiMe: Čak 50% popusta na ponudu hotela Zdjelarević

KupiMe: Čak 50% popusta na ponudu hotela Zdjelarević
13

Donosimo vam pregled vikend-ponuda na www.kupime.hr! Ne propustite odlična sniženja, opustite se, vježbajte, fino klopajte i još mnogo toga

50% popusta na gastro ponudu hotela Zdjelarević 

Gastro ponuda u hotelu Zdjelarević zaista je vrhunska. U pripremi jela kombiniraju razne gastro utjecaje i prezentiraju ih zanimljiv, oku i nepcu ugodan način. A sada i vi možete isprobati njihovu ponudu za 50 umjesto 100 kuna. Osim fenomenalne gastro ponude, Zdjelarević je poznat i po svojih vrhunskim vinima. A ambijent hotelskog restorana zaista je nešto drugačije. Dočekat će vas pogled na vinograde te ugodna i topla atmosfera. 
Ako se odlučite biti njihovi gosti nakon što se najedete možete koristiti i razne sadržaje hotela kao što su boćalište, viseća kuglana, odbojka na pijesku, badminton, najam brdskog bicikla. 

Ne propustite ovu gastro avanturu i mogućnost da degustirate najfinija vina. 

66% popusta na dvomjesečnu članarinu u tretmani Gymnasium 

Teretana je pravo mjesto ukoliko je vaš cilj oblikovati tijelo, utegnuti mišiće i izgubiti suvišne kilograme. Po kondiciju i fit tijelo dođite u teretanu Gymnasium pa čitav sedmi i osmi mjesec vježbajte za 249 umjesto 740 kuna. 
Tamo imate sve potrebne sprave, sprave za zagrijavanje, utege i sve ostalo što vam je potrebno za kvalitetno odrađeni trening. Instruktori će vas čitavo vrijeme nadzirati i ukoliko bude potrebno demonstrirati pravilno izvođenje vježbi i korištenje sprava. 

U malo vašeg truda, dobro opremljenu teretanu i predane trenere iskoristite ljeto kako biste postigli zavidnu formu. 

Sviđaju vam se ove ponude? Registrirajte se na KupiMe.hr i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Vikend KupiMe ponude!

Rijeka

Ako ste iz Rijeke i okolice svratite u Bistro Pepe Nero i kušajte njihovu ukusnu gastro ponudu za 49 umjesto 100 kuna. U restoranu vas čekaju jela fenomenalnih okusa spravljane od najfinijih namirnica: svježih školjaka, rakova, riba, povrća... 

A da biste održavali formu pomoći će vam centar Balans iz Rijeke. Za 55 umjesto 220 kuna isprobajte funkcionalni trening. To je sustav vježbanja u kojem se pokret izvodi kao cjelina u svim smjerovima odnosno dimenzijama za razliku od teretane gdje se mišići odvajaju u izolirane pokrete i aktivni su po zadanoj putanji. Na taj način do rezultata dolazite puno brže. 

Zagreb 

Četiri tretmana radiofrekvencijom čekaju vas u salonu Sensa u Zagrebu. Tretmani po 420 umjesto 1.400 kuna izuzetno su uspješno u borbi protiv masnih nakupina i celulita. 

Ako vam treba opuštanje, dođite u zagrebački salon Bellisima na opuštajuću masažu za 90 umjesto 200 kuna. Na masažu su dobrodošli i muškarci i žene.

Ukoliko vas muče problemi s bojlerom prepustite to educiranom i certificiranom timu iz Servoplina. Za 288 umjesto 588 kuna oni će bojler pregledati i servisirati, a on će potom biti siguran i spreman za uporabu. 

U Linei Snelli čeka vas paket s posebnim terapijama koje će vam pomoći u mršavljenju za 2.600 umjesto 5.200 kuna. U ovom paketu dobivate deset Thermoslim terapija, deset Bodywarm terapija, deset limfnih drenaža. Thermoslim terapija koristi se u svrhu vježbanja i se izvodi pod zagrijanoj kapsuli pod utjecajem infracrvenog svjetla, vježbe su vođene, a uz vas je cijelo vrijeme prisutan osobni terapeut. 

U salonu Mexico sun za samo 60 umjesto 120 kuna čeka vas anticelulitna masaža vakuumskim čašama. Ovo je trenutno jedna od najučinkovitijih metoda u borbi protiv celulita. 

U salonu Ima organizirat će tečaj ugradnje i geliranja noktiju. Trodnevni tečaj koji će se sastojati od prakse i predavanja za samo 750 umjesto 2.500 kuna naučit će vas svim tajnama koje ste željeli znati u vezi uređivanja noktiju. 

Split 

Ukoliko ste iz Splita u salonu Corporis vas čeka anticelulitni paket za 400 umjesto 870 kuna. Paket obuhvaća dvije anticelulitne masaže i tri body wrappinga, tretmane koji su izuzetno uspješni u borbi protiv narančine kore. 

Najmlađi mogu otići na ljetne radionice engleskog jezika u školu Educa za 99 umjesto 260 kuna. Tečaj je idealan za prvoškolce koji će engleski naučiti vrlo brzo jer poznato je da mladi mozgovi puno brže upijaju strane jezike. 

Sviđaju vam se ove ponude? Registrirajte se na KupiMe.hr i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo