Obavijesti

Kupujući na eKupi.hr štedite svoje vrijeme i novac!

Kupujući na eKupi.hr štedite svoje vrijeme i novac!
11

eKupi je izrastao je u vodeću hrvatsku Internet trgovinu! Razlog tome je širina naše ponude, raznovrsni i sigurni oblici plaćanja te jeftina i brza dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Kako tempo života kontinuirano raste, sve više počinjemo cijeniti vlastito slobodno vrijeme. To slobodno vrijeme često nagriza potreba za shoppingom koji može biti zabavan i ugodan, ali često je jednostavno naporan.

Za ovaj drugi slučaj postoji rješenje a zove se Internet kupovina. Prošla su vremena kad je kupovanje preko Interneta bilo rezervirano samo za računalne zaljubljenike i znalce, pa je tako danas postalo sasvim normalno kupiti proizvod preko pametnog telefona dok ste na pauzi za ručak.

eKupi je s radom počeo u 12. mjesecu 2010. godine i do danas je izrastao u vodeću hrvatsku Internet trgovinu. Razlog tome je širina naše ponude, raznovrsni i sigurni oblici plaćanja te jeftina i brza dostava po cijeloj Hrvatskoj. Na desetke tisuća kupaca poklonilo nam je povjerenje i to nastavljaju činiti svakom svojom kupnjom. Ali koje prednosti vam eKupi pruža u odnosu na standardne tipove kupovine?

Više od 90.000 različitih artikala

Sve na jednom mjestu – kod nas je ovo doslovno točno. To jedno mjesto je vaše računalo, mobitel ili tablet i tamo ćete naći gotovo sve što možete zamisliti. Na eKupi možete kupiti računala i računalnu opremu, potrošačku elektroniku, igračke, sportsku opremu, auto gume, uredski materijal, školske udžbenike, poklone za razne prigode i još mnogo toga.

Uz standardnu ponudu novih artikala eKupi dva puta tjedno održava i aukcije izložbenih i servisiranih artikala, te artikala sa oštećenim pakiranjima. Ovi artikli zadržavaju sve standardne jamstvene uvjete, ali su im cijene znatno niže od tržišnih. Na eKupi aukcijama uvijek ćete naći kvalitetnu robu po popularnim cijenama.

Sigurna kupovina – sigurna dostava

Najveća prepreka kupovini preko Interneta obično je strah od krađe osobnih i kartičnih podataka, međutim već neko vrijeme je kupovina preko Interneta zapravo vrlo sigurna. Postoje različite i slojevite metode zaštite počevši od kriptiranog prijenosa podataka, unosa korisničkih detalja i kontrolnih brojeva. eKupi je ovdje otišao i korak dalje i postao certificiran od strane VeriSigna – najjačeg imena na području sigurnosti na Internetu. Bitno je napomenuti da korisnici American Express i Diners kartica također imaju pogodnost beskamatnog obročnog plaćanja do 12 rata.

Ako se unatoč ovim mjerama osjećate nesigurno plaćajući karticama, postoje i opcije plaćanja općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili prilikom primitka pošiljke. Upravo je plaćanje po primitku pošiljke najpopularniji način kupovine na eKupi jer robu plaćate tak kad je dobijete.

Paketima za isporuku obično treba oko tri radna dana od završavanja narudžbe, međutim vi možete odabrati i bilo koje kasnije vrijeme za dostavu. Dostava  se odvija po cijeloj hrvatskoj, međutim dostavne službe imaju posebne kalendare dostave za otoke, tako da dostava na otoke može trajati dan ili dva duže.

Informacije i povrat artikala

Još jedan od problema kupovine preko interneta je taj što proizvod ne možete vidjeti ili isprobati uživo. Ovaj problem pokušavamo riješiti na dvojak način. S jedne strane pokušavamo napraviti što detaljnije opise artikala i ponuditi velik broj slika. S druge strane nudimo opciju povrata artikala unutar 7 dana bez ikakvih pitanja. Bitno je samo da se proizvodi vrate neoštećeni, s kompletnim sadržajem prodajnog paketa i sa neoštećenom ambalažom.

U slučaju da imate problema s narudžbom, trebate dodatne informacije o artiklima ili trebate neke druge informacije, pomoći vam može naša besplatna korisnička podrška dostupna na broju telefona 0800 200 122. Naši agenti imaju odgovore na sva vaša pitanja vezana uz eKupi.

Naš cilj – zadovoljan kupac

Sada kad znate što je taj eKupi možda bi željeli probati nešto i kupiti? Testirajte nas, kupite nešto jeftino i dopustite nam da vas oduševimo našom uslugom. Sigurni smo da ćemo zaslužiti vaše povjerenje jer smo svjesni da će se jedino zadovoljan kupac vratiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku