Obavijesti

Kvaka24

Komentari 0

Poziv za suradnju: Zapošljavaju se stručni radnici iz drugih zemalja u Hrvatskoj

Poziv za suradnju: Zapošljavaju se stručni radnici iz drugih zemalja u Hrvatskoj
2

S porastom građevinske industrije, istovremeno raste potreba za kvalificiranom radnom snagom. Zato se mnoge agencije za zapošljavanje, tvrtke i poslodavci okreću prema inozemnom tržištu rada i privlačenju stručnjaka u našu zemlju

VIDEO

Hrvatska građevinska industrija nastavlja rasti, ali suočava se s izazovom nedostatka kvalificirane radne snage. U odgovoru na ovu situaciju, agencije za zapošljavanje i poslodavci sve više se okreću prema inozemnom tržištu rada kako bi popunili praznine u radnoj snazi. Ovo je prilika za vlasnike građevinskih tvrtki da razmisle o zapošljavanju stručnjaka iz drugih zemalja.

Oni donose znanje, iskustvo i vještine

Sve više stranih radnika dolazi u Hrvatsku kako bi pridonijeli rastućem građevinskom sektoru. Ovi radnici donose sa sobom iskustvo, znanje i vještine koje mogu poboljšati produktivnost i kvalitetu građevinskih projekata u zemlji. Međutim, kako bi se ovakav model zapošljavanja uspješno implementirao, suradnja s pouzdanim agencijama za zapošljavanje ključna je komponenta.

Businessman,Male,Supervisor,Manager,Touch,Hand,Businesswoman,Female,White,Yellow

Jedna od takvih agencija koja se ističe u ovoj oblasti je Job Hunter agencija za zapošljavanje. Sjedište ove agencije nalazi se u Hrvatskoj, ali njihova mreža obuhvaća i druge europske zemlje. Job Hunter je uspostavio kontakte s kvalificiranim radnicima iz različitih sektora, uključujući građevinsku industriju, te olakšava njihov dolazak i zapošljavanje u Hrvatskoj.

Prednosti zapošljavanja stranih radnika

Manuela Vukelić, osnivačica i vlasnica Job Hunter agencije, poziva vlasnike građevinskih tvrtki da se jave agenciji radi moguće suradnje.

- Naša agencija može pomoći vlasnicima tvrtki da pronađu stručne radnike iz drugih zemalja koji odgovaraju njihovim potrebama. Imamo iskustva u međunarodnom zapošljavanju i osiguravamo pravilnu dokumentaciju i podršku za radnike tijekom procesa zapošljavanja - rekao je suvlasnik Agencije Dmitry Solokha.

Samo neke od prednosti zapošljavanja stranih radnika uključuju:

  • Stručnost: Strani radnici često donose specifična znanja i vještine koje mogu obogatiti projekte i pomoći u njihovoj uspješnoj realizaciji.
  • Diverzitet: Raznolikost u timu može potaknuti inovacije i kreativnost te promovirati međunarodnu razmjenu iskustava.
  • Brže popunjavanje radnih mjesta: Zapuštena radna mjesta mogu se brže popuniti, što može ubrzati napredak projekata.
  • Kvaliteta radne snage: Odlučujući se za suradnju s pouzdanom agencijom, vlasnici tvrtki mogu biti sigurni u kvalifikacije i sposobnosti radnika koje zapošljavaju.

Vlasnici građevinskih tvrtki koji razmišljaju o zapošljavanju stranih radnika trebali bi se obratiti agencijama za zapošljavanje poput Job Hunter kako bi saznali više o ovim mogućnostima i pravilima koja ih prate. Suradnja s agencijom koja je iskusna u međunarodnom zapošljavanju može biti ključ uspjeha u rješavanju problema nedostatka kvalificirane radne snage u građevinskom sektoru Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nedostaje nam građevinskih radnika: Struka alarmirana zbog nedostatka radne snage
IZAZOV ZA HRVATSKU

Nedostaje nam građevinskih radnika: Struka alarmirana zbog nedostatka radne snage

Problem nedostatka radne snage iz građevinskog sektora u Hrvatskoj postaje sve ozbiljniji jer raste potražnja za građevinskim projektima diljem zemlje. A jedan od očitih uzroka ovog problema je migracija radne snage u inozemstvo

Agencija za zapošljavanje rješava nedostatak radne snage u Hrvatskoj, Srbiji i BiH
NASTAVAK RAZVOJA GRAĐEVINE

Agencija za zapošljavanje rješava nedostatak radne snage u Hrvatskoj, Srbiji i BiH

Osim u Hrvatskoj, jedan od očitih problema u zemljama regije je također nedostatak kvalificirane radne snage. Zato je Job Hunter - agencija za zapošljavanje zbog potrebe tržišta otvorila svoje podružnice i u Srbiji i Bosn i Hercegovini
Ako ne ubrzamo procese i educiramo se, bit ćemo nekonkurenti i nepoželjni
nužne su promjene

Ako ne ubrzamo procese i educiramo se, bit ćemo nekonkurenti i nepoželjni

Hrvatska je već dugo suočena s nedostatkom kvalitetne radne snage. Koje bi promjene i inicijative olakšale dolazak toliko potrebnih radnika u hrvatskom gospodarstvu, zna Manuela Vukelić iz agencije Job Hunter