Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kvaliteta i iskustvo – jamstvo gastronomskog užitka!

Koliko puta ste se, nažalost, uvjerili u onu dobru staru izreku koja kaže kako nismo dovoljno bogati da bismo kupovali jeftino?

Kisko
Foto: Kisko

Današnje recesijske prilike često nas tjeraju da zaboravljamo tu izreku, čime ponekad možemo izravno naštetiti i svojem zdravlju. Izbor prehrambenih namirnica na tržištu je danas uistinu šarolik i u trgovinama postoje različiti proizvodi niže cjenovne kategorije od onih na koje smo inače navikli.

Stoga ne čudi da se lako okrećemo novim proizvodima, smatrajući da smo zapravo profitirali. No, tek kad pripremimo obrok, već s prvim zalogajem možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Prehrambeni proizvodi upitne kvalitete i primamljive cijene u praksi su se često puta pokazali kao zdravstveno neispravni, a time i kao rizik za potrošače, što dokazuju svakodnevni naslovi u novinama potkrijepljeni različitim testiranjima proizvoda i istraživanjima inspekcija.

Zato ne kupujte mačka u vreći i izbjegnite gorka iskustva. Vjerujte proizvodima iza kojih stoji iskustvo, tradicija i jamstvo kvalitete, jer mala razlika u cijeni često čini veliku razliku za vaše zdravlje i užitak.

Za više informacija posjetite www.kisko.hr

Message