Obavijesti

Ladies' Night Out - FILMSKI VIKEND NA GRIČU

Ladies' Night Out - FILMSKI VIKEND NA GRIČU
1

24sata i Hypo Alpe-Adria-Bank pozivaju vas na Ladies'NightOut - FILMSKI VIKEND NA GRIČU. Potpuno besplatno za sve koji nisu u nogometnom filmu

U vrijeme nogometne groznice 15., 16. i 17. lipnja, od 20 do 24sata, za ljubitelje drukčije zabave, pripremili smo ljetno kino na Griču, besplatne projekcije najromantičnijih filmova, jazz koncerte, DJ/VJ program i degustacije!

Ljetno kino pod vedrim nebom nad platoom Gradec, pravi je odabir za romantičan noćni provod s prekrasnim pogledom na zagrebačku jezgru. Želite li ipak malo više uživati od ostalih i unaprijed osigurati svoje mjesto pred filmskim platnom, od utorka odigrajte nagradni kviz i glasajte za film koji želite gledati te možda baš Vi osvojite VIP tretman koji uključuje besplatnu vožnju EKO TAXI-jem s bilo koje lokacije u gradu Zagrebu do Griča te najbolja mjesta u gledalištu za dvoje!

No mislili smo i na one s manje sreće koji od utorka do nedjelje u novinskom izdanju 24sata mogu potražiti kupon za besplatnu vožnju EKO TAXI-jem od križanja Mesničke i Ilice do platoa Gradec na Griču. EKO TAXI vas vozi svake filmske večeri od 19:30 do 20:30.

Osim u filmovima u prvom redu posjetiteljice ali i posjetitelje potpuno besplatno očekuju novi ljetni hit Summer Franck Espresso Cocktails, Franck Cafe Cappuccino, Ultimate Čipi Čips, te bogata gastro ponuda. Prije i poslije projekcija koje počinju svake večeri u 21 sat, posjetitelji će moći uživati u DJ i VJ preformansima te jazz koncertima vrsnih umjetnika. 

Prve večeri, 15.06. nastupa Maja Savići i njen Jazz Ensemble. Jazz pjevačica Maja Savić je iskristalizirala svoj osebujan pjevački stil učeći jazz i bossa novu tijekom višegodišnjeg boravka u Portugalu, gdje je surađivala s poznatim jazz majstorima, ali i pišući i svoje skladbe, uglavnom u ritmu navedenih iskustava. 

16.06. nastupa Amália  Baraona & Outras Bossas band koji će predstaviti svoj "A Velha Bossa Nova" projekt. Amalia je portugalska pjevačica koja živi u Zagrebu i pjeva Bassa Novu i Jazz sa suprugom i gitaristom banda Dankom Stipaničevom. Obzirom da očekujemo veliki broj posjetiteljica na Griču zanmimljivo je spomenuti da se upravo prvi album Amálie zvao "Mulheres" što na portugalskom znači "Žene" a na njemu se nalazi 10 pjesama brazilskih kompozitora posvećenih ženama. 

Posljednje večeri 17.06. nastupa Lela Kaplowitz sa svojim triom koji će nas vjerojatno počastiti hrvatskim jazz standrdima, skladbama Boška Petrovića izdanim na njihovom novom nosaču zvuka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja