Obavijesti

Lagan i ugodan za korištenje - Gigabyte Gsmart Rio R1

Lagan i ugodan za korištenje - Gigabyte Gsmart Rio R1
1

Smarphone s dvije SIM kartice. Postavite različite pozadinske boje za SIM kartice odvojite profesionalni od privatnog života, i ne brinite oko propuštenih poziva!

Mondo u svojoj ponudi pametnih telefona nudi bijeli i crni Gigabyteov Gsmart RIO R1 po povoljnoj cijeni od samo 999,99 kuna.

Rukovanje uređajem je izuzetno lako i ugodno. Dimenzije dopuštaju jednostavnu manipulaciju jednom rukom, što kod većih uređaja s 4.3” i većim zaslonima nije slučaj. Osim ove pogodnosti, postavljanjem različitih boja pozadine za SIM kartice omogućava vizualno odvajanje poslovnog od privatnog života. Sustav nudi i postavljanje prioriteta tako da za svaku radnju (SMS, poziv ili internet) možete odrediti preferiranog operatera.

IPS ili In-Plane Switching LCD ekran, tehnologija koja puno manje umara oči, omogućava gledanje videa i slika jasno bez obzira na kut gledanja. 

Povezivanje uređaja s računalom odvija se pomoću priloženog USB kabla, a osim ovog načina daje mogućnost spajanja putem Wi-Fi, Bluetootha i Wi-Fi hot spota za dijeljenje internetske veze te Wi-Fi direct za spajanje s drugim smartphoneom.

Dolazi s instaliranom 4GB memorijom, a ima mogućnost proširivanja do 32GB pomoću Micro SD/SDHC kartica. Pogoni ga Android 4.0, te ima ugrađen dvojezgreni procesor od 1GH.

Kamera nudi mogućnost snimanja videa u 720p, a fotografije u 5 megapiksela rezoluciji.

Potražite ovaj atraktivni smartphone na Mondo Internet Supershopu.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...