Obavijesti

Laserska korekcija za pilotski vid u Optical Expressu

Laserska korekcija za pilotski vid u Optical Expressu
2

Da li ste ikada razmišljali o tome kakav vid moraju imati TOP GUN piloti ili astronauti kako bi mogli obavljati svoj posao? Odgovor je savršen vid!


A što je s onima koji takav vid nemaju?  Zahvaljujući Advanced Custom Vue i IntraLase tehnologiji i njima takav vid postaje dostupan a vama je takva tehnologija dostupna u Optical Express centru. Riječ je o jedinoj tehnologiji koju NATO i NASA koriste za pilote i astronaute.

Advanced CustomVue Wavefront Postupak

Iako su konvencionalni postupci LASIK i LASEK donijeli revoluciju u korekciju vida, Optical Express nudi i najsuvremeniju tehnologiju laserske korekcije vida: Advanced Wavefront CustomVue je tretman koji omogucuje kirurgu da dodatno prilagodi konvencionalni postupak vašim očima.

Objašnjenje postupka Advanced CustomVue Wavefront 

Wavefront (vodena valnom frontom) laserska korekcija vida napredan je oblik excimer laserske tehnologije. Kao i otisak prsta, vid svake osobe je jedinstven. Prije najnovijih napredaka u laserskoj tehnologiji, kirurzi su izvodili LASIK i LASEK postupke pomocu standardnih mjera i tako ispravljali vid, postižuci izvrsne rezultate. Danas se novom Wavefront tehnologijom mogu izmjeriti i ispraviti jedinstvene greške vida svakog pojedinca, što mu najcešce pruža mogucnost da ostvari bolji vid nego što je to moguce s naocalama ili kontaktnim lecama. Tehnologija je bila izvorno namijenjena upotrebi u visokoenergetskim teleskopima radi smanjivanja iskrivljenja kod promatranja udaljenih ciljeva u svemiru. Sada kirurzi mogu otkriti, izmjeriti i ispraviti greške na ocima pojedinca 25 puta preciznije nego pomocu konvencionalnih metoda koje se primjenjuju kod naocala i kontaktnih leca.

Devijacije višeg reda

U oku postoji nekoliko vrsta grešaka vida, koje se nazivaju devijacije nižeg i višeg reda, a mogu utjecati na vaš vid (velicina tih devijacija varira od osobe do osobe). Prije su se mogle izmjeriti i lijeciti samo devijacije nižeg reda (kao što su kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam).

Intralase (all laser procedure)

IntraLase je alternativna metoda stvaranja zaštitnog poklopca, što je prvi dio postupka LASIK, pomocu preciznog lasera. Vec više od deset godina primjenjuju se standardne mehanicke metode, koje dokazano daju izvrsne rezultate. Medutim, putem IntraLase precizne laserske tehnologije sada možemo ponuditi alternativu mehanickoj metodi.

Prednosti IntraLase postupka

  • IntraLase postupak omogucuje još vece brzine zacjeljivanja i oporavka nego standardne metode stvaranja zaštitnog poklopca.
  • IntraLase može poboljšati preciznost i vizualne rezultate LASIK-a, bez obzira jeste li odabrali standardni ili Advanced (napredni) CustomVue postupak.
  • IntraLase omogucuje kirurgu da kroji rožnicni poklopac prema svakom pojedinom pacijentu i svakom pojedinom oku.
  • IntraLase je od posebne koristi za pacijente sa strmom, ravnom ili tankom rožnicom, od kojih neki ne mogu biti podvrgnuti LASIK korekciji vida koja se izvodi pomocu standardnog mikrokeratoma.
  • Što se tice medicinskih postupaka, laserska korekcija vida ima stopu komplikacija nižu od 1 %. Te se komplikacije dodatno smanjuju  IntraLase preciznim laserskim postupkom.

Za više informacija nazovite 01 48 60 643/644, www.opticalexpress.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja