Obavijesti

Laserskim skidanjem dioptrije uštedite 100.000 kuna!

Laserskim skidanjem dioptrije uštedite 100.000 kuna!
3

Osobe koje su laserom korigirale vidnu oštrinu tvrde da im je ta kratka i bezbolna operacija promijenila život. Zahvaljujući njoj, mogli su odbaciti naočale i leće

LASIK – suvremena metoda skidanja dioptrije

Laserskoj operaciji može pristupiti velik broj osoba koje imaju poteškoće s vidom. Laserskom se korekcijom vidne oštrine odstranjuju kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Osobe koje se žele podvrgnuti operaciji trebaju imati navršenih osamnaest godina te zdrave oči, tj. ne smiju imati oboljenja mrežnice, ožiljke na rožnici, glaukom i druge očne bolesti“, ističe dr. sc. Nadežda Bilić iz Poliklinike Bilić Vision u Zagrebu. Ta oftalmologinja, iza koje je desetgodišnje iskustvo u laserskoj korekciji vida, otkriva da operaciji pristupaju ljudi različitih dobi i zanimanja. Zajedničko im je u prvom redu da žele podignuti kvalitetu života. 

Skidanje dioptrije uz pomoć excimer lasera primjenjuje se više od dvadeset godina, a LASIK-om, suvremenom metodom laserskog skidanja dioptrije, u svijetu je operirano više od 40 milijuna ljudi.

Brz oporavak uz sjajne rezultate

U Poliklinici Bilić Vision tjedno se operiraju deseci pacijenata, a dr. Bilić ističe da je za oporavak potrebno  nekoliko dana. Točne upute kako se pripremiti za operaciju pacijent dobiva već tijekom pregleda. Nakon operacije pacijent  može otići kući, a ostatak života većina operiranih nema problema s dioptrijom.

Dugoročno gledano, lasersko skidanje dioptrije najjeftinija je opcija korekcije vidne oštrine; isplativija je od kupnje i održavanja kontaktnih leća te dioptrijskih i sunčanih naočala s dioptrijom.

U tablici pogledajte koliko možete uštedjeti tijekom 35 godina vašega života, ako se sada podvrgnete operaciji laserske korekcije vidne oštrine. Ušteđeni novac iskoristite za druge užitke! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.