Obavijesti

Li Ning košarkaške tenisice dizajnirane po mjeri NBA prvaka

Li Ning košarkaške tenisice dizajnirane po mjeri NBA prvaka
5

Zaigrajte košarku u posebno dizajniranim i jedinstvenim tenisicama s potpisom trostrukog NBA prvaka - Dwaynea Wadea.

Li Ning Way of Wade košarkaške tenisice osobni su izbor jednog od najboljih košarkaša današnjice i trostrukog NBA prvaka - Dwaynea Wadea. Prije nešto više od godinu dana Dwayne Wade napustio je Nike i poznate Jordanice zamijenio tenisicama branda Li Ning koje nose njegov potpis.

Tenisice naručite na Mondu u bijeloj i crnoj varijanti!

Ovaj model košarkaških tenisica posebno je dizajniran i jedinstven. Tenisice su izrađene pomoću inovativne tehnologije za profesionalnu košarkašku obuću. S vanjske su strane presvučene najkvalitetnijom sintetičkom kožom, a karbonska vlakna na gumenim potplatima osiguravaju dodatnu stabilnost i tenisicu čine lakšom. Pri izradi korištene su napredne tehnologije kao što su Bounse i Cushion.

Bounse pruža bolju elastičnost tenisica te tako smanjuje gubitak energije kod dinamičnih pokreta i pruža veći skok, dok je Cushion postavljen na strateškim područjima te udobni jastučići štite stopala, ublažavaju udarce i pružaju podršku za stabilnost.

Brojni uspjesi Dwaynea Wadea

Dwyane Wade košarkaš je kojemu karijera posljednjih godina ide uzlaznom putanjom. Za NBA momčad Miami Heat igra od 2003. godine. Tri puta je bio NBA prvak, a čak devet godina zaredom biran je za NBA All Star utakmice. U NBA sezoni 2006. godine proglašen je najkorisnijim igračem NBA finala, a na Olimpijskim igrama 2008. godine u Beijingu zajedno sa svojim timom kući je ponio zlatnu medalju. Godinu dana kasnije proglašen je najboljim svjetskim strijelcem čime je još jednom pokazao svoju kvalitetu i značaj u svijetu košarke.

U sezoni 2013./2013. Miami Heat osvojili su još jedan NBA naslov, a Dwyane Wade je u svojim brojnim medijskim izjavama naglašavao kako su svoju zaslugu u tome imale i Li Ning tenisice u kojima igra. "Li Ning tenisice su me čuvale od ozljeda. To su najudobnije tenisice u mojoj karijeri i zato ih volim nositi", izjavio je.

Li Ning – sportski brand koji je pokrenuo sportaš

Osnivač kompanije je svjetski poznati gimnastičar i kineski sportski simbol, jedan od najvećih sportaša 20. stoljeća – Li Ning. Generacije rođene sedamdesetih godina i prije, sjetit će se da je Li Ning svjetsku slavu stekao briljantnim nastupom na 6. Svjetskom gimnastičkom kupu održanom u Zagrebu 1982. godine, osvojivši 6 zlata i jedno srebro. 1984. godine u Los Angelesu na Olimpijskim igrama osvojio je 6 medalja – 3 zlata, 2 srebra i jednu broncu. Na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. u svojoj domovini Kini, upravo je Li Ning imao najveću čast da zapali olimpijski plamen.

Li Ning sportska oprema danas se u potpunosti dizajnira i planira u Finskoj, unutar L-fashion Grupe, više od 100 godina stare finske tekstilne kompanije. Finski dizajn jamči atraktivan i funkcionalan izgled prilagođen zahtjevima europskog tržišta te vrhunsku kvalitetu uz pristupačnu cijenu. 

Ostalu sportsku obuću branda Li Ning potražite na mondo.hr.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.