Obavijesti

Lifestyle

10 cool stvari za povratak u školu koje ćete i vi htjeti

10 cool stvari za povratak u školu koje ćete i vi htjeti
12

Škola je počela, ali još nije kasno da uveselite svoje klince cool stvarima koje ponekad i vi možete posuditi. Uz malo zabave, ljepše je i učiti i raditi, zar ne?

VIDEO

1. Drvene bojice i flomasteri sastavni su dio školskog pribora. Kako bi pisanje i crtanje bilo zabavno, tu je Minnie Mouse. Tko ju nije volio kad je bio klinac? Minnie i ekipa vratili su se na velika vrata pa će i vama dobro doći kako bi bili cool roditelji koji znaju kako ju nacrtati. A i pisanje bilješki postaje zabavnije uz malu mišicu.

2. Pernice bude uspomene na prošle, školske, dane. Kad su došle pernice na kat, kao da je došla revolucija. Trebalo ih je napuniti s cool stvarima. Sada o tome ne morate razmišljati jer je puna pernica nadohvat ruke. Prekrasni motivi zadovoljit će i cure i dečke, a vama olakšati potragu za stvarima kojima ćete biti zadovoljni i vi i djeca.

3. Voštane boje uljepšat će svaki papir svojim mat sjajem i dati svakoj slici svilenkasti izgled. Ako imate prvašića, oduševit će se novom slikarskom tehnikom i sat likovnog postat će mu omiljeni dio dana. Kako bi se i vi zabavili i prisjetili svojih dana 'ponosa i slave', nemojte zaboraviti kupiti ove cool bojice i za kućnu radinost.

4. Igrači Reala Madrida ili Barcelone te omiljeni likovi iz Snježnog kraljevstva i Minnie, osigurat će da vaši školarci nikad, ali baš nikad, neće zaboraviti ponijeti bilježnicu u školu.

5. 'Gdje su mi nestale te papuče?', pitanje je koje je svaki školarac bar jednom izgovorio. Uz odlične vrećice za papuče, nikad ih neće 'zagubiti'. A vi uvijek u uredu možete imati svoju cool vrećicu za kišne dane koji dolaze i nepripremljeni dolazite na posao mokrih nogu. Sad možete imati zamjenske balerinke uvijek spremne.

6. Sve je više knjiga koje mala leđa moraju nositi. Osigurajte im udobnost uz ergonomski ruksak. Koji ima na sebi, ni više ni manje, Darth Vadera i Ratove zvijezda. Neka sila bude s njima!

7. Zaborave jesti kad dođu doma. Ili se vole pretvarati da su baš danas zaboravili na domaću zadaću. Ili su vas godinama nagovarali da žele malog kućnog ljubimca zamorca o kojima će se oni brinuti, ali čim su ga dobili briga o njemu je prešla na vas? Zato je tu magnetna ploča na kojima jedni drugima možete ostavljati poruke. Koje moraju vidjeti.

8. Uvijek zaborave navečer napuniti mobitel? I onda nastaje problem, gdje u školi uključiti punjač. Ili ste ga vi zaboravili ponijeti na posao? Takve brige nestaje uz cool bežični punjač: možete puniti svoj mobitel gdje god se nalazili i ne morate više biti opterećeni žicama. 

9. Galaktički zvuk stiže iz cool bluetooth Star Wars zvučnika. U glazbi možete uvijek uživati, na putu, za vrijeme pauze u školi ili na poslu. Spojite mobitel i pustite omiljeni bend. Zabava i za njih i za vas. 

10. Uz tablet, sve je lakše i zabavnije. Čitanje lektire, pretraživanje interneta u potrazi za novim spoznajama, ali i igranje igrica kao odmor. Ne moramo vam ni nabrajati prednosti ovog cool proizvoda....samo reći da ga morate imati.

Potražite još puno cool stvari u katalogu Povratak u školske klupe

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe
TAJANSTVENI SU

Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe

Određene karaktere privlače neke mračnije priče, dio je to njihovih osobnosti koje su sklone otkrivanju priča koje imaju neki misteriozni i zlokobni karakter

Glava vas rastura? Puno vode i ovo povrće vas mogu spasiti
PROMJENA VREMENA I TLAK

Glava vas rastura? Puno vode i ovo povrće vas mogu spasiti

I dehidracija može uzrokovati glavobolju, pa je važno voditi računa da pijemo od dvije do tri litre vode na dan, i prije nego što osjetimo žeđ. Preporučuju se i blagi čajevi, a izbjegavati treba gazirana pića
Evo kako se na prirodan način riješiti korova između pločica
POSTOJI VIŠE NAČINA

Evo kako se na prirodan način riješiti korova između pločica

Alkoholni ocat je jeftino, a prirodno sredstvo protiv korova. Nekoliko dana zaredom njime špricajte korov. Vrlo brzo će se početi sušiti. Periodično ponovite postupak kad vidite da je opet provirio