Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

10 odličnih seks poza u kojima će ona najlakše doći do vrhunca

10 odličnih seks poza u kojima će ona najlakše doći do vrhunca

Već i ptice na grani znaju da ženama nije tako jednostavno doći do orgazma kao muškarcima pa treba iskoristiti sve trikove kako bi užitak bio jednak. Donosimo poze u kojima ona lakše dolazi do vrhunca

VIDEO

Mnogi bi zbog pornografije mogli misliti da trebate biti obdareni 'poput konja' i udarati kao bušilica kako bi zadovoljili ženu, ali to je daleko od istine. Mnogo onoga na što se želite usredotočiti je vani, klitoris, i unutar prvih nekoliko centimetara vaginalnog kanala, objašnjava dr. Ian Kerner, seksualni terapeut i autor knjige 'She Comes First'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

- Prva trećina vaginalnog kanala pruža najveći užitak ženi jer je isprepletena strukturama klitorisa pa je izmjena plitke i duboke penetracije ključna za postizanje što većeg užitka kod žene - kaže Kerner. 

To znači da bi idealni seksualni položaj bio onaj u kojem muškarac može ženi stimulirati klitoris, imati pristup bradavicama, a uz to može i duboko penetrirati, piše Men's Health.

- Čak i to što se zanimate kako da joj olakšate orgazam će učiniti veliku razliku u njezinoj uzbuđenosti i užitku. To što pokazujete da vam je stalo je jako uzbuđujuće - objašnjava dr. Jen Landa, autorica knjige 'The Sex Drive Solution for Women'. 

Vodič kroz seksi razgovore: Top izjave probudit će želju u trenu
Vodič kroz seksi razgovore: Top izjave probudit će želju u trenu

Ovo je 10 poza koje će pomoći vašoj partnerici da lakše dođe do orgazma:

1. Sve na dohvat ruke

Kleknite i zajašite lijevu nogu partnerice dok ona leži na lijevom boku. Ona desnu nogu treba savinuti u koljenu te ju staviti oko desne strane partnerovog struka. 

- S vašom partnericom na boku, udarat ćete u G-točku na vrlo jedinstven način, a u isto vrijeme imat ćete pristup klitorisu - objasnio je Kerner.

2. Ustanite i isporučite

Neka vaša partnerica legne na leđa uz rub kreveta. Vi joj tada stojećki pristupite i primite ju za gležnjeve te krenite u akciju. Možda ćete trebati početi sporijim ritmom jer bi dublja penetraciju u početku mogla biti bolna.

Osim da partnericu primite za gležnjeve, ona može noge staviti na vaša ramena ili prsa.

3. Žlica

U ovoj popularnoj pozi oba partnera leže na boku okrenuti u istom smjeru tako da je muškarac iza žene. Za lakši pristup žena treba savinuti koljena te stražnjicu privući partneru. Dok se namještate, istražite kakve sve senzacije pružaju različiti kutovi penetracije.

Dok ste u ovoj pozi relativno lagano možete maziti grudi partnerice, a ovisno o kutu, imat ćete veći ili manji pristup klitorisu.

Ova poza omogućava duboku penetraciju i mnogo tjelesnog kontakta.

4. Noge na ramenima

Dok žena leži na leđima, stavite njezine noge na svoja ramena, tako da ona bude pod kutom od oko 90°. Ova poza omogućuje duboku penetraciju, a možete se poigrati i s različitim kutovima penetracije za različite osjete. Naime, čak i mala promjena u nagibu može značiti da udarate baš u G-točku ili sasvim promašujete.

Seksualna apatija kod žena: Interes za partnerom nestane, ali ne i u potpunosti za seksom
Seksualna apatija kod žena: Interes za partnerom nestane, ali ne i u potpunosti za seksom

5. Kaubojka

Klasična poza u kojoj žena sjedi na muškarcu koji leži, okrenuta prema njemu. Ova poza ima mnogo varijacija, a to samo znači da pred sobom imate dosta 'vježbanja' dok ne shvatite što vašoj partnerici najbolje odgovara. Ona, recimo, može biti na koljenima, ali isto tako može podići koljena i čučati, može se nagnuti unatrag ili sa strane...

6. Joga poza

Ona leži na svojim leđima dok su joj noge u zraku lagano raširene i savijene u koljenima. Dok tako leži, žena se drži za stopala, a partner klekne i pridržava joj noge dok penetrira.

Ako vam se partnerica bavi jogom, bit će zahvalna što ste jednu od joga poza uveli u spavaću sobu. Ova poza dopušta duboku penetraciju dok omogućava pristup klitorisu i grudima.

7. Klanjanje

Ona sjedi na svojim gležnjevima i naginje se prema naprijed, tako da su joj ruke ispružene prema naprijed, a leđa sasvim ravna. Muškarac tada prilazi straga.

Ovo je još jedna poza iz joge, a dobra je jer izdužuje mišiće leđa i opušta ih. 

S obzirom da je ova poza tako opuštajuća za ženu, to znači da će lakše postići orgazam.

8. Zmaj koji stoji

U ovoj pozi žena kleči uz rub kreveta, a muškarac joj stojećki prilazi straga.

Žena neka stavi noge između partnerovih kako bi mogla stiskati bedra te tako tako pojačavati trenje tijekom penetracije.

Ova poza je idealna za stimulaciju G-točke.

9. Sendvič

Ona leži na trbuhu, s lagano savinutim koljenima i lagano podignutim kukovima. Za veću udobnost žena može staviti jastuk ispod kukova. Muškarac tada ženi prilazi straga i pridržava se rukama kako ne bi cijelom težinom legao na ženu.

Ovo je odlična poza za duboku penetraciju i stimulaciju G-točke.

Neovisno o njihovoj veličini, svi se penisi dijele u četiri skupine
Neovisno o njihovoj veličini, svi se penisi dijele u četiri skupine

10. Dvostruki užitak

Neka muškarac legne na leđa i lagano raširi noge. Jednu nogu neka podigne u koljenu, a drugu neka ispruži sa strane. Žena tada sjeda na muškarca tako da mu je okrenuta leđima te se namješta tako da se može klitorisom trljati o njegovo podignuto bedro dok sjeda na njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku