Lifestyle

Komentari 0

10 savjeta za online dejtanje: Koristite filtere i pazite na opis

10 savjeta za online dejtanje: Koristite filtere i pazite na opis

Kako bi što prije pronašli odgovarajućeg partnera, najprije se morate pobrinuti za svoj profil. Kako bi privukli što više potencijalnih partnera, dobro birajte slike, ali i riječi

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ulazna vrata će istaknuti dom: Osvježite ih uz cvijeće ili biljke

1. Ispunite profil u potpunosti

Puno ljudi na stranicama za online dejtanje ostavlja nepotpuni profil. Ako želite imati što više izgleda za dejtanje, upotpunjeni profil je prvo pravilo, piše MSN. 

2. Koristite kategorije

Kako bi eliminirali ljude za koje u startu znate da s njima veza neće funkcionirati, birajte kategorije kako bi lakše došli do onih koji misle slično kao vi. Ne sramite se dodati informacije u kategorijama koje uključuju vjeroispovijest, političku pripadnost, želju za brakom, djecom te razinu obrazovanja. Ti ključni podaci mogli bi vas lakše dovesti do partnera po vašoj mjeri.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana i Dražen pokazali su da u ljubavi nema granica

3. Dodajte hobije

Napišite što volite raditi u slobodno vrijeme, gdje volite putovati i gdje se vidite za nekoliko godina. Usredotočite se na svoje strasti, a ne na probleme. Prije objave dobro pročitajte svoj opis i to kao da ga gledate iz perspektive nekog drugog. 

4. Napišite neku zanimljivu činjenicu o sebi

Napišite što ste po horoskopu ili koja vam je omiljena serija. To može biti odličan izgovor drugima da probiju led i jave vam se. Najdraža pjesma ili činjenica da ste filmove Gospodara prstenova pogledali 15 puta nekome će biti simpatično.

5. Ne pretjerujte s očekivanjima

Ne trošite prostor na dugačak i dosadan popis svih vrlina koje tražite kod partnera i onoga što ne dolazi u obzir. Učinit ćete se zahtjevnima i mnogi bi zbog toga mogli preskočiti vaš profil. Možete napisati u jednoj rečenici nešto na tu temu, primjerice što vas privlači, ali definitivno nemojte pretjerivati. 

6. Ne stavljajte samo selfije

Ovaj potez mogao bi dati dojam da ste umišljeni, što ne želite. Bolje je da imate raznovrsne fotografije na kojima nije samo vaše lice slikano prednjom kamerom.

7. Pokažite tijelo, ako to želite

Fotografija s plaže nije loš izbor prilikom odabira fotografija. Pokazat ćete i tijelo, a ne samo lice. Pritom fotografiju nitko neće smatrati vulgarnom. 

8. Odaberite fotografije koje najbolje opisuju vaš život

Ako su vam putovanja važna i imate puno fotografija s različitih mjesta, dodajte ih na profil. Ako se bavite sportom, stavite fotku s trčanja ili utakmice. Pobrinite se da vaše fotografije govore o vama, jer mogu biti i izvrsni pokretači razgovora.

9. Ne pretjerujte s Photoshopom

Budite realni prema sebi i pošteni prema drugima. Naravno da ćete staviti fotografiju na kojoj ste dobro ispali, ali ne treba pretjerivati s nerealnim filterima i efektima. 

10. Dobro postavite filtere

Ako znate da želite izlaziti s ljudima u rasponu od 30 do 35 godina i koji nisu previše udaljeni od vas, tako postavite i filtere. Uštedjet ćete vrijeme sebi i drugima. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nasljednica slavne Kate: Lila Moss ide maminim stopama

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 24SATA: 

 

Najčitaniji članci