Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

10 super trikova koji će vrijeme pripreme hrane smanjiti za pola

10 super trikova koji će  vrijeme pripreme hrane smanjiti za pola
1

Postoje naprave koji će vam oguliti jaja, spiralizirati povrće, ispeći omlet u mikrovalnoj i još mnogo toga. Alati mogu brže pripremiti sastojke, a posebno ako pripremate puno hrane odjednom

VIDEO

1. Chef'n Looseleaf - naprava za uklanjanje i sjeckanje listova salate, kelja...

Ovo je idealan proizvod za vas ak muku mučite s rezanjem listova zelja, kelja ili salata. U samo par poteza pomoću njega ćete napraviti salatu. 

2. Nož za kukuruz

Tijekom ljetnih mjeseci svi volimo jesti kukuruz, ako vam je problem jesti ga s klipa, ovim jednostavnim proizvodom skinut ćete sve bobice i olakšati si jelo.

3. Bananza - rezač za banane

Chef

Banane su ideale za ljetne voćne salate ili smoothieje, no nekad nam zna biti tlaka sjeckati ih. Zato je tu ovaj rezač za banane s kojim ćete ploške banana narezati u sekundi.

4. The Negg - alat za ljuštenje kore od jaja

Guljenje jaja ponekad zna biti prava muka, pogotovo kada se dijelovi jaja krenu odvajati i raspadati. Zato je tu rješenje ova posuda koja će precizno oguliti jaja umjesto vas.

5. Posuda za spravljanje omleta u mikrovalnoj pećnici

Ako ste ljubitelj omleta onda je ovo idealan proizvod za vas. Ovaj silikonski pekač omleta idealan je za pripremu omleta u mikrovalnoj pećnici koji će biti gotov u samo par minuta. U njega stavite jaja i priloga po želji i to je sve.

6. SliceX - nož za rezanje voća i povrća

Ovaj jednostavan nož pomoći će vam da sve povrće prerežete na pola ili na više dijelova. Idealan je ako imate hrpu povrća koju treba nasjeckati.

7. Alat za rezanje krumpira i ostalog povrća

Često radite pomfrit? Onda ćete biti oduševljeni ovim proizvodom jer će vaš krumpir narezati na jednake komade u par sekundi. Također idealan je i za ostalo povrće, ali i voće.

8. Kotrljajući nož za sjeckanje mesa

Višenamjenski okrugli nož idealan je za brzo sjeckanje ne samo povrća već i mesa, tijesta i ostalih namirnica koje trebate usitniti. Vrlo je praktičan i brz, a njegov oblik je stvoren tako da se teško možete ozlijediti.

9. Chop2Pot - praktična daska za rezanje povrća 

Dosta vam je daski za rezanje s kojih vam sve ispada kada krenete sadržaj s nje stavljati u tavu? Onda je ovo izum za vas jer ova praktična daska za rezanje ima krajeve koji se mogu podignuti tako da ništa s nje ne može pasti već ide direktno u posudu.

10. OXO Good Grips - posuda i rezač za povrće u jednom

Spirano rezanje povrća može zaista biti teško čak i profesionalnim chefovima. No, uz ovaj proizvod to ćete učiniti bez pola muke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj