Obavijesti

Lifestyle

Komentari 150

10 tipova seksa koje ćete sigurno doživjeti u dugoj vezi

10 tipova seksa koje ćete sigurno doživjeti u dugoj vezi
1

Duge veze su odlične jer ćete u njima doživjeti pregršt dobrih i novih iskustva u seksu, no ako ste jako dugo zajedno, možda ste to već i zaboravili. Prisjetite se kako je to nekad izgledalo

VIDEO

Duge veze donose ugodu, stabilnost, rutinu koju volite i prekrasnu bliskost. No one mogu značiti i uljuljkanost i u krevetu. Na početku veze ste vjerojatno bili puno strastveniji i godinama ste isprobavali različite poze i radili to gdje god ste mogli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Budući da ste toliko dugo skupa sigurno ste doživjeli ove tipove seksa:

1. Seks pod tušem

Zašto čekati red na tuširanje kad to možete obaviti skupa i pri tom se i dobro zabaviti? 
Ako ste u dugoj vezi sigurno ste doživjeli seks pod tušem ujutro, navečer, poslije plaže ili jednostavno zato jer ste htjeli. 

via GIPHY

2. Seks u autu

Možda tada niste imali gdje, nitko od vas nije imao svoj stan ili sobu i auto je bio jedina opcija. No skrivanje u autu ima svojih prednosti. Ako to niste dugo radili, možda je vrijeme da se prisjetite kako je biti mlad i lud. 

3. Jutarnji seks

Da, znate da ne mirišete baš najbolje ujutro. Kosa vam je raščupana i smrdi vam iz usta. Ali zar je to prepreka? Maženje pod poplunom i započinjanje dana seksom jedan je od najboljih načina da svoj dan učinite boljim u startu. 

4. U susjednoj sobi

Ako ste ikad živjeli s cimerima, znate da niste mogli čekati svaki put da nikog nema doma, jer bi onda čekali tjednima ili mjesecima. Tihi seks može biti vrlo uzbudljiv i sigurno se pamti. Iako - zapamtite, nitko nije tako tih kao što misli da je, pa se pripremite na podsmijavanje i podrugljive poglede. 

5. Eksperimentalni seks

Kada ste dugo u vezi i dobro se poznajete, ne vidite razloga zašto ne bi iskušali nešto potpuno novo, neobično pa čak i nemoguće. Možda će to biti podjela uloga, možda neobične poze, a možda i poigravanje sa seksi igračkama. Što god bilo, ovo je odličan način da se zabavite i proširite vidike na seksualnom području.

6. Božićni seks

Vjerojatno vam seks nije ni na kraj pameti pored silnog spremanja za ovaj veliki dan - kićenje bora, čišćenje, pripremanje objeda. No katkad to sve može čekati, a vaši ljubljeni ne. 

7. Čisto zato jer to niste dugo radili

Ako se uopće ne možete ni sjetiti kad ste se zadnji put poseksali, vrijeme je da to uradite, čisto zato, mislili ste u tom trenutku. I sigurno niste jedini. Velika većina parova koji su dugo zajedno jednostavno zbog životnih obaveza ne uspiju naći vrijeme za seks, ali i on će doći na red. 

8. Hotelski seks

Ima nešto privlačno u hotelima. Dođete i uživate. Naručujete hranu, piće, i drugi dan ne morate ništa čistiti. Hotel je stvoren za uživanje. 

9. Faza medenog mjeseca kad se ne skidate jedno s drugoga

U početku veze postoji dugi period naziva "faza medenog mjeseca". Tada ste apsolutno zaljubljeni jedno u drugo i ne želite ništa drugo raditi osim biti zajedno. I to uglavnom u krevetu. 

10. Seks na brzinu

Baš to želite, ali nemate vremena, zato to morate obaviti brzo, brzo... Mali "kvikiji" su pravi začin vezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi