Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti...

11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti...
4

Uvijek tražimo taj savršeni spoj, tu jednu osobu zbog koje se osjećamo bolje svakoga dana. Osjećaj ljubavi koji sve ostalo čini nebitnim. Jedan od načina za pronalaženje takve ljubavi je okrenuti se zvijezdama

VIDEO

Ovan i Vodenjak

Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodenjak su poznati po avanturističkom duhu, a zajedno tvore izuzetno uzbudljiv odnos. Uvijek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni. Vole isprobati nove stvari i uvijek se dobro zabavljaju u tom procesu. Najbolji dio je da žele učiniti sve zajedno. Ova vrsta para uvijek ostaje jaka. Oni uvijek žele biti zajedno, čak i u vremenima kada se ostali parovi raspadaju i postanu umorni jedan od drugoga. Oni razumiju i osjećaju potrebu za vremenom za sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik i Rak

Bik i Rak u potpunosti razumiju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka su snažno povezani, kako na fizičkoj tako i na emocionalnoj razini. Razumijevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

Otkrijte koji ste mjesečev znak! Položaj Mjeseca na dan rođenja određuje životni put i sklonosti
Otkrijte koji ste mjesečev znak! Položaj Mjeseca na dan rođenja određuje životni put i sklonosti

Blizanci i Vodenjak

Ovaj par je vrlo različit od ostalih. Blizanci i Vodenjak osjećaju nevjerojatnu povezanost na mentalnoj i emocionalnoj razini. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno nevjerojatan, oboje razumiju potrebu za slobodom, koja im pomaže da njihov odnos ojača kako vrijeme prolazi. Najbolja stvar u ovom odnosu je gotovo telepatski način komuniciranja, čini se kao da si čitaju misli i kao da uvijek znaju što će druga osoba reći. Oni znaju što je dobro za njih i nije ih briga što drugi misle, oni žive svoje živote.

Rak i Ribe

Ova dva znaka imaju duboku kozmičku vezu. Odlično funkcioniraju u svim situacijama. Ponosni su jedan na drugoga zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga s vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva sila. Svi se žele družiti s njima jer znaju koliko su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a Rakovi su oni koji njeguju odnos i posvećuju mu se zauvijek, piše Atma.

Lav i Strijelac

Lav i Strijelac imaju vrlo strastven odnos, oboje uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom su snažna potpora i inspiracija do kraja. Ovi znakovi su par u koji se treba ugledati. Oboje imaju glave na ramenima, te su čak spremni koristiti svoje vrijeme da pomognu drugim parovima ili čak prijateljima samcima koji imaju probleme u svojim životima. Oni imaju nevjerojatnu paralelnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti.

Koliko horoskopski znakovi mogu biti opasni? Škorpion je mješavina ose, raka, pauka...
Koliko horoskopski znakovi mogu biti opasni? Škorpion je mješavina ose, raka, pauka...

Djevica i Bik

Ova dva znaka se odlično slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno poput gline. Oni uživaju živjeti s ležernim stavom, što odnos čini vrlo mirnim. Djevica i Bik su pošteni i iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom, jer ne samo da si održavaju međusobni integritet, oni osjećaju da su isti u svakom pogledu.

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tijela za komunikaciju, njihovi umovi su sinkronizirani. Oba znaka imaju visoku razinu duhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i nevjerojatnom stvari u kojoj mogu neizmjerno uživati. Vage i Blizanci razumiju se na različite načine. Cijene jedan drugog, cijene sklad i mir u vezi. Također, nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

Škorpion i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima. Škorpion i Rak se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri, te su jedan drugome najveća podrška. Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Obostrana briga i podrška čini par fokusiranim i intenzivnim. 

Strijelac i Ovan

Ovi znakovi su sazdani od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos. Oni su divlji i entuzijastični zbog čega mnogi vole biti u njihovom društvu. Kad se kaže da se suprotnosti privlače - misli se na ova dva znaka. Ovo je moćan par koji može prebroditi sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Jarac i Bik međusobno se snažno privlače. Zbog toga uvijek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dijele je nevjerojatna. Osjećaju veliko divljenje jedno prema drugom te imaju veliku razinu poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

Ribe i Škorpion

Ovo je vrlo intuitivan par. Snažno su povezani na intelektualnoj razini, ali također žele razumjeti i u potpunosti upoznati dušu svog partnera. Oni moraju znati svaku sitnicu jedni o drugima. Oni osjećaju nevjerojatno međusobno poštovanje, strast im dostiže zvijezde i nikada ne zaboravljaju romantiku.

Oprezno s njima: Horoskopski znakovi koji će vas ostaviti čim primijete jednu vašu manu
Oprezno s njima: Horoskopski znakovi koji će vas ostaviti čim primijete jednu vašu manu
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Dnevni horoskop za srijedu 17. travnja: Blizanac se boji ljubavi, a Rak će susresti srodnu dušu
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za srijedu 17. travnja: Blizanac se boji ljubavi, a Rak će susresti srodnu dušu

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost