Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Ljubimci.24sata.hr: Stranica za stare i nove ljubitelje životinja!

Ljubimci.24sata.hr: Stranica za stare i nove ljubitelje životinja!
5

Stranica ljubimci.24sata.hr namijenjena je svima koji vole životinje! Tu vas čekaju savjeti i odgovori na sva pitanja o ljubimcima, ali i šaljive snimke te korisni alati

VIDEO

Bez obzira na veličinu ili boju, ljubimci su tu da nam izmame osmijeh na lice ili pruže utjehu i zaštitu, a vlasnici da ih samo najboljom brigom i bezuvjetnom ljubavi mogu nagraditi za sve radosne trenutke koje im oni pružaju. I zato se rubrika Ljubimci sada nalazi na novoj adresi s još više sadržaja!

POGLEDAJTE kako izgleda na ljubimci.24sata.hr

Nove rubrike! 

U sklopu nove stranice, bez obzira bili vlasnik ljubimca ili to tek namjeravate postati svaki dan očekuju vas zanimljive teme, podijeljene po rubrikama Pas i mačka, Male životinje te Divlje životinje. Pisat će ih veterinari, kinolozi, zaštitari životinja, šaptači psima, akvaristi, teraristi i stručnjaci iz mnogih drugih područja. Naravno, sve u suradnji s vama vlasnicima ljubimaca s psećih livada i ostalih pet friendly mjesta. 

Pet friendly karta

Budući da u Hrvatskoj ne postoji relevantno mjesto s popisom javnih ustanova, kafića, hotela, plaža i ostalih lokacija na kojima su ljubimci dobrodošli odlučili smo krenuti s izradom Pet friendly karte Hrvatske. Za sada se na njoj nalazi tek nekoliko azila za životinje, ali kartu ćemo redovito uz vašu pomoć nadopunjavati novima. 

Daj šapu

Osim karte koju ćemo zajedno popunjavati pozivamo vas da zajedno s nama širite pozitivne vibracije kreirajući rubriku Daj šapu u kojoj ćemo objavljivati fotografije i YouTubea te snimke vaših ljubimaca u smiješnim situacijama. Šaljite nam fotografije i videa svojih ljubimaca. 

Zoordinacija

Želite li znati što muči vašu mačku, psa, papigu, zeca ili bilo koju drugu malu životinju Goran Azenić, naš kolumnist odgovorit će na sva vaša pitanja, a odgovore možete pronaći svaki utorak u našoj ZOOordinaciji

Pitanja šaljite na mail zoordinacija@24sata.hr.

Odaberi psa

Za sve vas koji ste u potrazi za novim ljubimcem pripremili smo alat  Odaberi psa pomoću kojeg možete saznati vašu idealnu pasminu psa. 

Udomi me

Razmišljate li o nabavci psa ili mačke svakako posjetite rubriku Udomi me. Napušteni psi ili mačke jedva čekaju novi dom.

I vaš pas može biti zvijezda modne revije!

Kako bismo na prigodan način obilježili pokretanje ove stranice, portal 24sata.hr u suradnji s partnerima u subotu 27. travnja u zagrebačkom Centru Kaptol organizira humanitarnu 'Modnu reviju kućnih ljubimaca'. Osim ljubimaca naših celebritija poput Nataše Janjić, Nevena Ciganovića, Viktora Drage i mnogih drugih, priliku da prošeće modnom pistom, nosi dizajnersku odjeću, uživa u psećoj torti te osvoji razne nagrade dobiva i vaš pas. 

PRIJAVITE SVOG LJUBIMCA U OBRASCU NA DNU ČLANKA

Cijela revija humanitarnog je karaktera jer sav novac kojeg prikupimo prodajom opreme za ljubimce, ali i njihove vlasnike donirat ćemo Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba, popularnom Dumovcu.

Nagrade za najvjernije čitatelje

Iza nas su stotine članaka. Prvi smo napravili kartu Hrvatske s lokacijama otrovanih psećih livada, bili smo prisutni na izložbama pasa i mačaka, organizirali izbor za Najljubimca jeseni u kojem je sudjelovalo više od 3500 ljubimca, u sklopu Makeovera ljubimaca u salonima po cijeloj Hrvatskoj uređivali pse... S natječajima, ali i nagrađivanjem najvjernijih čitatelja nastaviti ćemo i dalje. 

Posjetite ljubimci.24sata.hr svaki dan i pružite vašim ljubimcima najbolju moguću njegu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se
Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu