Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

3 savjeta uz koje ćete sigurno prodati svoju neželjenu odjeću

3 savjeta uz koje ćete sigurno prodati svoju neželjenu odjeću

Ako ste pokušavali prodati svoju neželjenu odjeću preko interneta, ali niste daleko stigli, žena koja ima puno iskustva je objasnila tri stvari koje morate napraviti da biste bili uspješni

Emma Sendall, koja nosi naziv 'Queen of Vinted', rekla je da ima isprobanu formulu s kojom svaki put proda stvari koje više ne želi. Na svojem TikTok-u @emmasendall je podijelila svoja tri najbolja savjeta s kolegama prodavačima polovnih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Organizacija ormara

Pokretanje videa ...

Dok je prolazila kroz popis, Emma je rekla da će ovi savjeti sigurno pomoći ljudima koji rijetko prodaju ili se još nisu usudili baciti u te vode. 

- Prvo: Napravite puno, puno, puno stvarno visokokvalitetnih, dobro osvijetljenih fotografija stvari koje prodajete - je prvi savjet koji je Ema podijelila.

Tri pogreške zbog kojih odjeća na vama može izgledati jeftino
Tri pogreške zbog kojih odjeća na vama može izgledati jeftino

- Bolje je da netko može vidjeti previše nego da ne može vidjeti dovoljno - dodaje.

Nakon što svladate slike, Emma je rekla da su riječi jednako važne.

- Koristite što više opisnih riječi. Recimo da želim prodati ove traper hlače mogla bih napisati: 'Traper kratke hlače visokog struka.' - počinje.

- Ili bih mogla napisati 'traperice visokog struka, vintage, retro, odrezane, traper, otrcane kratke hlače - kaže.

- Razmislite o riječima koje bi netko rekao da traži nešto slično ili isto što vi pokušavate prodati - objašnjava opisne pridjeve koje je navela.

Emmin treći i posljednji savjet njezinim pratiteljima na društvenim mrežama bio je da pažljivo razmotre koliko novca traže.

- Razmislite je li vaša cijena previsoka. Pogledajte druge ljude koji prodaju stvari koje su iste ili slične onima koje vi prodajete - kaže u videu. 

- Ako postoje drugi ljudi koji isti ili sličan komad odjeće malo jeftinije prodaju - nitko neće od vas kupiti - objašnjava. 

Sun piše da je veliki broj korisnika TikTok-a u komentarima zahvalilo Emi na ovim jednostavnim praktičnim savjetima i rekli da će slijediti njezin primjer.

Potrgao vam se zatvarač na čizmama? Evo kako ga popraviti
Potrgao vam se zatvarač na čizmama? Evo kako ga popraviti