Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

4 najbolje destinacije na kojima možete provesti medeni mjesec

4 najbolje destinacije na kojima možete provesti medeni mjesec

Koja su najbolja mjesta za medeni mjesec? Ako vam ponestaje ideja, a želite romantični odmor nakon velikog dana, provjerite koje se smatraju najboljim destinacijama za medeni mjesec

VIDEO

Nakon mjeseci planiranja vjenčanja, provođenja sati birajući pozivnice, cvijeće i jelovnike nema ništa ljepše od odlaska na opuštajući odmor na kojem možete provesti tjedan ili duže uživajući u društvu s bračnim partnerom. I onda se postavlja pitanje - kamo otići? 

POGLEDAJTE VIDEO: priča o Eiffelovom tornju

Pokretanje videa...

01:24

Postoje neke destinacije koje su posebne i romantične zahvaljujući krajoliku, arhitekturi, kulturi ili trudu domaćina. Ove destinacije su prilično širokog pojma, ali daju dojam kakav medeni mjesec vam mogu ponuditi.

1. Karibi

S toplim temperaturama tijekom cijele godine, pješčanim plažama, tirkiznim morem i nekim od najluksuznijih ljetovališta na svijetu, Karibi su jedno od najboljih odredišta na svijetu za provesti medeni mjesec .

Dok otoci poput Jamajke i Bahama zasigurno imaju nevjerojatna ljetovališta, neki od manjih otoka nude veću privatnost i ekskluzivnost koje praktički odišu romantikom.

Na primjer, isprobajte Turks i Caicos za nevjerojatne plaže i luksuzne butik hotele prepune sadržaja i aktivnosti. 

Dio odmarališta je specijaliziran za romantiku i nude pakete za medeni mjesec koji uključuju smještaj, obroke, aktivnosti i romantične elemente poput doručka sa šampanjcem i laticama ruža. Pogledajte kako izgleda Sandals u Svetoj Luci za osamljenu, lijepu i romantičnu avanturu.

2. Europa

Kada pomislite na romantične gradove, Pariz je vjerojatno prvi koji vam pada na pamet.

Šetnja Champs-Elyseesom, fotografiranje u sjeni Eiffelovog tornja i uživanje u krstarenju Seinom odišu romantikom. I dok je Pariz popularna destinacija za medeni mjesec, drugi europski gradovi također su dobra odredišta.

Otputujte na suncem okupane grčke otoke na kojima će vas oduševiti krajolik, hrana i običaji te luksuzan smještaj ili se uputite u Portugal u kojem ćete jesti nevjerojatnu hranu i upoznati se s kulturom dok boravite u odmaralištu svjetske klase. 

Italija je već stoljećima poznata kao romantična destinacija. Obalna regija Cipra praktički vas moli da iznajmite skuter a la Audrey Hepburn kako biste zajedno istraživali uske ulice ili dijelili obrok i vino u jednom od stotina rimskih kafića.

3. Australija

Uz krajolik u rasponu od krševitih planina do raskošnih plaža i svega između, Australija je savršeno odredište bez obzira želite li opuštajuće utočište ili priliku da zajedno doživite avanturu.

Posjetite kozmopolitski Sydney i uputite se na finu večeru, krstarite sydneyskom lukom ili posjetite neki od svjetskih nastupa u poznatoj sydneyskoj operi. 

Zaputite se na tropsku sjevernu obalu, gdje možete uživati ​​na plažama s bijelim pijeskom i roniti na Velikom koraljnom grebenu. Spavajte u kućici na drvetu u šumi, provedite tjedan dana na ranču ili kampirajte pod zvijezdama.

4. Indijski ocean i južni Pacifik

Ako ste ikada sanjali o putovanju u egzotični tropski raj, vaš medeni mjesec je pravo vrijeme za taj pothvat. Razmislite o putovanju na jedno od egzotičnih otočnih ljetovališta na Baliju, piše Your Tango. Sa svojim bujnim tropskim vrtovima i nekim od najluksuznijih toplica na svijetu, Ubud Bali je krajnje odredište za romantiku i opuštanje.

lafrenchconnection

Ili se uputite na jedan od južnopacifičkih otoka. Nekoliko ljetovališta na Bora Bori nudi bungalove iznad vode. Ostanite u svojoj sobi do koje se može doći samo kanuom, provedite dane u sjeni palmi ili roneći u kristalno plavim vodama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu
Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje